X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til 360 Hostel Centro

Calle Carmen 16, Madrid, Madrid, Spanien

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 98%Område
  • 91%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 84%Faciliteter

Når du ankommer i lufthavnen tager du metro (pink linje 8, i retning imod Nuevos Ministerios). Du står af på sidste stop: Nuevos Ministerios, hvofra du tager Renfe Cercanias (tog) fra platform 8 og så står du af på det første stop: Sol.

Når du ankommer med tog (metro Atocha eller Charmartin) tager du den blå linje (1) til Sol.

Hvis du ankommer med bus (Avenida America metro stop) tager du den grå linje (6) til Cuatro Caminos station, og skifter derfra til linje 1 i retning imod Valdecarros indtil du når til Sol.
Hvis du ankommer til busstoppet Mendes Alvaro tager du den grå linje (6) imod Moncloa og skifter til den blå linje (1) på Pacifico, i retning imod Plaza Castilla og så står du af på Sol.

Når du ankommer til Sol metro station tager du den udgang (salida) der skilter med c/Carmen. Når du så kommer op og ud så er Puerta del Sol på din højre side, og en stor bygninge med et neon skilt der siger: "Tio Pepe" vil vøre foran dig. Drej til venstre og gå op ad c/ Carmen. Fire blokke op ad denne gade og så finder du vores hostel på din hæjre side, nummer 16. Hovedindgangen er en stor, brun dør ved siden af en taskeforretning og ved siden af en skoforretning. Vi ligger på 3. Sal (der er ingen elevator.)