X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til 4U Hostel

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 89%Sikkerhed
  • 92%Område
  • 92%Personale
  • 74%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 74%Faciliteter

Oversat af Google Fra den centrale Sarajevo bus-og togstation:
Med sporvogn:

Sporvogne kører cirka hvert 15. minut fra 5:30 til 23:30, med en reduceret tjeneste om søndagen.

1.. Tag sporvogn No.1 og afslutte på 8. stop (Bascarsija). Du bliver nødt til at købe en billet fra en kiosk (1.60KM) eller driveren (1.80KM), og validere den i en af ​​de maskiner om bord.

2.. Når du er på Bascarsija sporvognsstoppestedet wxit og stå med ryggen til vejen med sporvogn på det, foran dig, er der Konzum supermarked og Hodzic slagtere, og modsat er moskeen. Ind imellem u vil se passage op ad bakke, at u vil tage. Efter 100m u vil se springvand og Memorial Center Kovaci. Drej til venstre og du vil se vores hostel efter 30m.

Fra Lukavica Bus Station:

Med bus:

Busserne kører hvert 15. minut fra 5:30 til 11:30 mandag til lørdag, og hvert 20. minut fra 7:00 til 23:30 på søndage.

1.. Tag bus nummer 31E (Vijecnica - Dobrinja) fra busstoppestedet omkring 200 m fra hovedbanegården, og afkørslen ved den sidste station (Vijecnica). Turen tager omkring 30 minutter.

2.. Fra busstoppestedet, er kontoret omkring 3 minutter væk. Drej til højre ad gaden med sporvognslinjer på det, og fortsætte på denne vej indtil du kommer til den vigtigste "Pigeon" firkant på venstre side. På din højre, vil du se en række butikker står dig. Hvis du står med ryggen til pladsen, vil U se Konzum og på den modsatte moskeen. Ind imellem u vil se passage op ad bakke, at u vil tage. Efter 100m u vil se springvand og Memorial Center Kovaci. Drej til venstre og du vil se vores hostel efter 30m.


Fra Sarajevo International Airport:

Hvis du ankommer med fly, den bedste måde at komme til vores kontor eller hostel er med taxi. Dette bør ikke koste mere end 30km, men det er en god ide at spørge om prisen, før du får i. Alternativt kan du kontakte os, og vi kan arrangere transport for dig.

Kontakt:
hostel4u@hotmail.com
+38761021001