X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til A-1 Pension Ross Prague

Za Hospodou 3, Prag, Tjekkiet

kort og rutebeskrivelse


74%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 60%Sikkerhed
  • 60%Område
  • 80%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 60%Faciliteter

Oversat af Google Vi tilbyder en overførsel fra lufthavn / tog eller bus station til vores pension. Det er mere behageligt og mindre stressende end at køre efter masse trafik på egen hånd, eller så til at bruge temmelig dyrt taxi service. Hvis du er i Prag, er det absolut den bedste måde for dig, hvordan du finder os.

En billet til offentlig transport i Prag koster 32CZK (~ 1,25 EUR), og er gyldig i 90 minutter, så det vil vare hele rejsen til vores pension.
Vi tilbyder en overførsel fra lufthavn / tog eller bus station til vores pension. Det er mere behageligt og mindre stressende end at køre efter masse trafik på egen hånd, eller så til at bruge temmelig dyrt taxi service. Hvis du er i Prag, er det absolut den bedste måde for dig, hvordan du finder os.

En billet til offentlig transport i Prag koster 20 CZK (26 CZK fra 1. januar 2008 ~ 1 EUR), og er gyldig i 75 minutter, så det vil vare hele rejsen til vores pension.

I Prag er der 3 metrolinjer A, B, C, betegnet med grøn, gul og rød farve. Fra centrum tage metroen fra stationerne Staroměstsk, Mustek eller Muzeum ligger på det grønne 'A' linje til at opsige station Depo Hostivař og derefter overføre til bus nummer 163 til Drobn busstoppestedet. Så krydse gaden og gå til venstre, på korsvej vil du finde et skilt Pension Ross med en pil, der viser dig vej til vores pension.

Fra lufthavnen tager bus nummer 119 og gå til metrostationen Dejvick (på linjen »A«), og derefter tage metroen til at opsige station Depo Hostivař og overføre til bus nummer 163 til Drobn busstoppestedet. Så krydse gaden og gå til venstre, på korsvej vil du finde et skilt Pension Ross med en pil, der viser dig vej til vores pension.