X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til AAE Bourbon House Hostel

1660 Annunciation Street, Amtrack GreyHound Location, New Orleans, USA

kort og rutebeskrivelse


77%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 79%Sikkerhed
  • 72%Område
  • 90%Personale
  • 77%Atmosfære
  • 72%Renlighed
  • 69%Faciliteter

Oversat af Google Vi tilbyder gratis shuttle transport til og fra Greyhound Bus, Mega bus og Amtrack Train Terminals. Kontakt os for at arrangere afhentning

KØRSEL:

Hvis du kører i, Google Maps giver præcise anvisninger til vores adresse: 1660 Bebudelsen Street, New Orleans, LA 70130, i det trendy Garden District område. Der er gratis og sikker street-side parkering.

LUFTHAVN:


KØRSELSVEJLEDNING Fra lufthavnen:

Muligheder for transport fra lufthavnen omfatter en taxa (33 $ fast gebyr) og New Orleans lufthavnsbus (20 $). Hvis du tager den New Orleans lufthavnsbus, tilrådes at det ikke vil tabe dig direkte på vores hostel. Spørg shuttle driveren til slip du på St. Vincent Guest House, som er meget tæt på os. Når du får der, gå ned Magazine St. til Felicity St. og drej til venstre. Vi er på hjørnet af Bebudelsen St. og Felicity St.

Du kan også tage E2 Bus lige i downtown New Orleans, hvis du ikke ønsker at gå direkte til vores hostel. Fra byens centrum, kan du tage St. Charles Streetcar linje til Felicity St., og drej til venstre på Felicity St. Vi er på hjørnet af Felicity St. og Bebudelsen St.

Gang fra bus / togstation:

Hvorfor ville du gøre det? Vi tilbyder en gratis shuttle service fra Union Station mellem 08:00 til 08:00!

For at bruge vores gratis shuttle service (tilgængelig fra 08:00 til 08:00 dagligt), e-mail os med din ankomsttid, og så kan du ringe til os på 1-504-644-2199, når du ankommer til Greyhound eller Amtrak station. Da tog og busser er ikke altid til tiden, gør vi det ikke aftaler, men lade os vide din ankomsttid hjælper os med at planlægge, så vi kan samle dig op, når du ringer.

MEN jeg ønsker at gå fra bus / togstationen!

OK, fint! Det er 1,4 miles og vil tage dig omkring 30 minutter.

1.. Afslut ved taxi station står og fortsætte lige, at holde hovedvejen på højre hånd.
2.. Cross Loyola Ave og fortsætte lige ned Howard Avenue
3.. Efter rundkørslen (Lee Circle), Howard Ave skifter navne til Andrew Higgins Dr. Fortsæt på Andrew Higgins.
4.. Drej til højre på Magazine Street, efter at have passeret Nat'l WWII museum.
5.. Fortsæt på Magazine St 12 blokke (cirka). Tag en venstre på Felicity gaden.
6.. Den første lyskryds bliver Bebudelsen Street. Vi er placeret på den yderste venstre hjørne af bebudelsen og Felicity (# 1600). Kig efter RV!

Jeg ønsker at tage offentlig transport fra bus / tog station!

1.. Afslut ved taxi station står og gå lige, at holde hovedvejen på højre hånd.
2.. Cross Loyola Ave og fortsætte lige ned Howard Avenue
3.. Ved rundkørslen (Lee Circle, med statuen), drej til højre ad St. Charles Avenue. Der er en sporvogn stop mellem rundkørslen og motorvejen. Tag tættere sporvogn, der ledes under motorvejen. Det koster $ 1,25 per tur (eller du kan købe en $ 5 dages pass gang ombord).
4.. Afslut sporvognen ved Felicity Street. Der er en Wal-greens på højre hjørne.
5.. Tag en venstre ad Felicity (væk fra Wal-greens, forbi Regioner bank) og fortsætte på Felicity til 1/5 mile indtil du kommer til bebudelsen Street. Vi er placeret på den yderste venstre hjørne i krydset af Felicity og Bebudelse.

KREDITKORT: For at spare gæst penge, og overholdelse af de seneste sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dit kort brug-vi ikke længere acceptere kreditkort til betaling ved skrivebordet. Tidligere en 3,9% købmand gebyr anvendt. Vi har nu installeret en ATM i fælles rum, der giver mulighed kontanthævninger for kun $ 2,50 per transaktion.