X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Absolutum Hotel

Jablonskeho 639/4, Prag, Tjekkiet

kort og rutebeskrivelse


92%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 93%Sikkerhed
  • 87%Område
  • 100%Personale
  • 93%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 93%Faciliteter

Oversat af Google Hotel Absolutum ligger i den gamle del af Prag 7, Holesovice, kun et par stop fra metrostationen Holesovice (7 minutter med metro fra centrum). Tættere stadig er sporvogn stopper nos. 5, 12, 14 og 15, som vil tage dig til centrum på blot et par minutter, så godt. Nogle 5 minutter væk til fods er der Holesovice togstation Lokaliteten har gode forbindelser til motorveje til Teplice og Děčín og byens ringvej, og i den modsatte retning langs den nord-sydgående motorvej til centrum af Prag og motorvej D1 i retning af Brno.Lokaliteten har gode forbindelser til motorvej D1 fra Brno i retning af centret, Hlávek fleste, Bubenská, Zelezničářů, og Hotel Absolutum parkeringsplads.

D8-motorvejen fra Teplice kører i retning af centrum, Barikádník Bridge, Plynární, Zelezničářů, og Hotel Absolutum parkeringsplads.

Motorvej D5 fra Pilsen kører i retning af centret, Plzeňská gade, Karlovo náměstí, IP Pavlova, og videre mod Teplice, Hlávek Bridge, Bubenská, Zelezničářů, og Hotel Absolutum parkeringsplads.

Den D11 motorvej fra Hradec Králové kører i retning af centret, Cerny Most, Hloubětín, Argentinská, Plynární, og Hotel Absolutum parkeringsplads

Du kan komme til Holesovice med metro fra hovedbanegården og Florenc busstation.