X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Ace Apartments

Vaci utca 46, 5th district, Budapest, Ungarn

46%Vurdering

  • 20%Værdi for pengene
  • 40%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 40%Personale
  • 40%Atmosfære
  • 60%Renlighed
  • 40%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Vi er den bedst placeret Lejlighederne i Budapest i den 5th kvarter. Hen til indskrive i hidkalde vor ambulant telefon straks hvor du er i Budapest. Behage ikke ankomst efter 10pm! I alt i vor rum der er badeværelse i , FØLGE ( bare i mindre end 10% i Budapest kro er sådan rum ) Vor hemmelig række er for størstedelen m af den Danube flod , hvilke skille Budapest hen til Buda og Plage. Den vinduer over for hen til den bekendt omvandrende og indkøb gade Vaci ( i noget af den rum ser ud hen til have ), der hvor er den stor 5 stjerne hotel Giftermål Kempinski Interkontinental og Meridien. Igangværende hen til den gade jer hitte udenpå restaurant den begunstige musik klub Fatmos og den bekendt restaurant Skæbnesvanger. Omvandrende hen til den Danube jer kunne se efter den hyggelig se på i Budapest. Af noget af den række ( lejlighederne ) jer kunne se efter den Anførelsen. Vi har flere hemmelig steder , ikke i det hele taget den samme opførelse , omkring vor address.The sammenkomst hensigten med ung turister og vor simpel opstille er vor restaurant ind under den hus , der hvor jer kunne gøre bekendtskab med anden backpackers. Sig i vor modtagelse medarbejderne vent jer i den låge i den hus. Den indskrive ud er 10 er ( ikke Baggage Opbevaring herefter , låst jer hitte oven på den stationer ), indskrive i efter 11.30 er.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Køleskab
  • Køkken


Politikker

  • Ingen udgangsforbud


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.




Ace Apartments Located at Vaci utca 46, 5th district, Budapest.
Ace Apartments
Hungary
Budapest Budapest 1056 Vaci utca 46, 5th district
46% 93
47.4909059 19.0547990
Ace Apartments
    Værelser til rådighed     Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     6 Seng Fælles Sovesal     16 Seng Fælles Sovesal     Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     3 Seng Privat Fælles Badeværelse     3 Seng Privat Fælles Badeværelse     3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     4 Seng Privat Fælles Badeværelse     4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     5 Seng Privat Fælles Badeværelse     6 Seng Privat Fælles Badeværelse     6 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     7 Seng Privat Fælles Badeværelse     8 Seng Privat Fælles Badeværelse     8 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     9 Seng Privat Fælles Badeværelse     27 Seng Privat Fælles Badeværelse