Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

African Lily Self Catering Family Suites

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
8.3
Fremragende 16 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.0
  • Sikkerhed 8.0
  • Område 10.0
  • Personale 8.0
  • Atmosfære 8.0
  • Renlighed 8.0
  • Faciliteter 8.0
BOOK NU
8.3
Fremragende 16 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.0
  • Sikkerhed 8.0
  • Område 10.0
  • Personale 8.0
  • Atmosfære 8.0
  • Renlighed 8.0
  • Faciliteter 8.0
African Lily Self Catering Family Suites Located at 35 Palm Ave, , Phalaborwa.
African Lily Self Catering Family Suites
South Africa
Phalaborwa 1390 35 Palm Ave
83% 16
-23.9469780 31.1375550
African Lily Self Catering Family Suites
    Værelser til rådighed

De følgende anmeldelser er indsendt af kunder, der har reserveret i løbet af de seneste 12 måneder. Anmeldelserne og bedømmelserne i kassen er baseret på samlet feedback og er udtalelser fra de kunder, der har indgivet dem. De er ikke udtryk for Hostelworld.com's holdninger. På den måde får du en dugfrisk mening om, hvor godt et hostel i virkeligheden er.
Læs vores retningslinjer for bedømmelser

  • Vis:
  • Sorter Efter:
  • Anonym
  • Sydafrika, Mand, 41+
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
15 okt 2016
8.3

Hi Would have liked some braai facilities. The aircon (room 1) did not work properly and the Swimming pool was not clean. One would expect that during the hot summer time the pool would be a sparkling gem. Overall a good stay. Will return again and hope to see improvement. Regards Tom

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Thank you very much for your feedback. I am sorry to see that you felt our facilities were not up to standard, We sure you could see we trying our best to upgrade our braai facilities as some room is already done and we should you have appreciated it if you could inform Reception you need a room with a renovated braai she would have gladly arrange an alternative braai stand or room. We can guarantee you our pool is clean as we replaced the pump due to pump burning out earlier that week and had to wait for an replacement the Monday morning. We could not manage to clean the bottom properly but water been blue and clear. As for the Aircon its cooling the room nicely and we will make sure in future reception inform guest about correct settings as we do have a problem of some guest changing the settings on the remote then it need to be reset again. We looking forward to welcome you back soon to enjoy our new braai facilities and sparkling clean pool Kind Regards, African Lily Team

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.