X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Alekin Hostel

Via Porta Rossa 6, Firenze, Italien

kort og rutebeskrivelse


68%Vurdering

  • 75%Værdi for pengene
  • 71%Sikkerhed
  • 97%Område
  • 66%Personale
  • 58%Atmosfære
  • 58%Renlighed
  • 49%Faciliteter

Oversat af Google Fra Santa Maria Novela togstation: du forlader stationen og gå straith ad Via Panzani, Wich bliver Via de Ceretani. Det tager dig direkte til Piazza San Giovani og gå lige til Piazza della Repubblica og gå i Via Calimala og anden lige efter 1. blok er Via Porta Rossa n. 6 (Vær opmærksom: i Firenze Vi har dobbelt numre, du bare nødt til at se dem i sort eller blå farve), der er Hostel Alekin og dit værelse ligger i hjertet af byen og HISTORICLE centrum af Firenze. Eller en taxa vil koste dig omkring 8.

Husk, at for dem, der er en ikke-EU-borger accepterer vi kun originale pas med henblik på at gøre check-in.

Vigtigt: tjekke ind fra 11:00 till 17:00
Hvis du vil ankomme på et andet tidspunkt, skal du rådgive
kun et telefonopkald eller e-mail.

Cancelations skal foretages mindst 72 timer for hver nat før din ankomst. For eksempel har vi, hvis du er reserveret til den 20. i måneden kræve meddelelse af aflysning eller ændringer ved udgangen af ​​den 16. i måneden. Hvis ikke vores hostel vil fakturere dig for den første nat af opholdet. Ved ankomsten betaling er kun i kontanter! samlede pris!! Turistskat Det er ikke inkluderet

Vigtigt: wirless tilslutning af internet afhænger af, hvor meget powerfull er din indbygget modem på din bærbare computer, da signalet er meget meget weack sige, at det MÅSKE ikke kunne arbejde uden ansvar af ejeren.

Hvis du har en bil og kommer fra Rom: tage hovedvej exit 'Firenze Sud ", og følg derefter skiltene til' centro". Hvis du kommer fra Milano, afkørsel 'Firenze Certosa' og folow tegn for "centro" og Piazzale Michelangelo, indtil du rech floden. For information bedes du ringe til os.