X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Alekin Hostel

Via Porta Rossa 6, Firenze, Italien

kort og rutebeskrivelse


61%Vurdering

  • 67%Værdi for pengene
  • 73%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 53%Personale
  • 40%Atmosfære
  • 53%Renlighed
  • 47%Faciliteter

Oversat af Google Fra Santa Maria Novela togstation: du forlader stationen og gå Straith ad Via Panzani, OLE wich bliver Via de Ceretani. Det tager dig direkte til Piazza San Giovani og gå lige til Piazza della Repubblica og gå i Via Calimala og anden lige efter 1 blok er Via Porta Rossa n. 6 (Vær opmærksom: i Firenze vi har dobbelt numre, du bare nødt til at se dem i sort eller blå farve), der er Hostel Alekin og dit værelse er beliggende i hjertet af byen og HISTORICLE centrum af Firenze. Eller en taxa vil koste dig omkring 8.

Husk, at for dem, der er en ikke-EU-borger vi accepterer kun originale pas for at gøre check-in.

Vigtigt: Check in fra 11 am till 17:00
Hvis du vil ankomme på et andet tidspunkt, skal du rådgive
kun med et telefonopkald eller e-mail.

AFBESTILLINGER skal ske mindst 72 timer hver nat før din ankomst. For eksempel, hvis du er reserveret til den 20. i den måned, vi kræver meddelelse om annullering eller ændringer inden udgangen af ​​den 16. i måneden. Hvis ikke vores hostel vil fakturere dig for den første nat af opholdet. Ved ankomsten betaling er kun i kontanter !!! samlede pris !!!! Turist Skat Det er ikke medtaget

Vigtigt: Wireless tilslutning af internettet afhænger af, hvor meget magtfulde er din indarbejdet modem på din notebook, da signalet er meget meget weack sige, at det MÅSKE ikke kunne arbejde uden ansvar for ejeren.

Hvis du har en bil og kommer fra Rom tager man motorvej exit 'Firenze Sud ", og følg derefter skiltene til' centro". Hvis du kommer fra Milano, afkørsel 'Firenze Certosa' og folow skiltene til 'centro "og Piazzale Michelangelo, indtil du Rech floden. For information bedes du ringe til os.