X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Anda Guesthouse

Qiaokao Xi Jie, Saihan District, Hohhot, Kina

83%Vurdering

 • 83%Værdi for pengene
 • 80%Sikkerhed
 • 77%Område
 • 91%Personale
 • 91%Atmosfære
 • 77%Renlighed
 • 80%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Så du er en ivrig rejsende ... Kina tjekliste: Kinesiske Mur, Den Himmelske Freds Plads, Shanghai Bund, The Terracotta Warriors, The Inner mongolske Naadam festival !!!

****** Mongolsk Nadaam Festival !!! De data: (Turen afgår en dag tidligere Denne tur er en 3 dag tour..) ******

(1) 29 maj 2014; Torsdag
(2) Maj 31, 2014; Lørdag
(3) 3 juni 2014; Tirsdag
(4) 10 JUN, 2014; Tirsdag
(5) Juni 12, 2014; Torsdag
(6) 16 Juni 2014; Søndag
(7) 18 Juni 2014; Onsdag
(8) 19 juni, 2014; Torsdag
(9) Juni 20, 2014; Fredag
(10) 22 juni 2014; Søndag
(11) 24 jun 2014; Tirsdag
(12) 27 juni 2014; Fredag
(13) 29 juni 2014; Søndag
(14) 30 JUN, 2014; Mandag
(15) 9 juli, 2014; Onsdag
(16) 18 Jul 2014; Fredag
(17) 21 Juli 2014; Mandag

Så du er en ivrig travelerChina checkliste: Kinesiske Mur, Den Himmelske Freds Plads, Shanghai Bund, The Terracotta Warriors, The Inner mongolske Naadam festival !!! Så youve endelig gjorde det Nord for Beijing til den smukke Hohhot, den travle hovedstad og hjerte i Indre Mongoliet. På et gæt, du gjorde det særlig tur væk fra den slagne vej for at opleve de episke overdrev, de smukke mongolske heste, den temmelig forskellige køkken og betagende kultur. Hvilken bedre måde at opleve den sande essens af Indre Mongoliet, end ved at rejse til et helligt sted med en reel mongolsk vejledning, og deltager i en traditionel festival, der er integreret med selve væsen af ​​den mongolske livsstil? Denne tur vil tage pusten fra, skal du indstille dit hjerte racing, og vil uden tvivl være en høj lys til dit ophold i Kina! Hvad er Naadaam Festival? Naadam Festival er den største begivenhed af året, svarende muligvis til vores jul! Det er kendt som den eriyn Gurvan Naadam, efter de tre »manly sport« af brydning, bueskydning og hestevæddeløb. Festivalen afholdes i hele mongolsk område!

************************************************** ***************
Vi venligt velkommen til at deltage den eneste sande og Topkarakter - mongolsk guesthouse familie i Hohhot, en af ​​de vigtigste turistmål i Indre Mongoliet.

Hvad gør vores afslappet og imødekommende hostel unik her er ikke kun vores store værdi og gæstfrihed, men det faktum, at der inden for byens befolkning på 1,14 millioner mindre end selv 10% er virkelig mongolsk, så vi er det eneste hostel, der kan give vores gæster med en autentisk etnisk oplevelse, som du ikke ville kunne finde nogen steder andetsteds.

Her kan du virkelig få den ægte mongolsk følelse mens afslappende og nyder vores komfortable og venlig atmosfære med alle moderne bekvemmeligheder til din rådighed. Vi sætter en stor ære i at sikre, at alle vores gæster nyde deres tid her og kan efterlade kun ønsker en dag at vende tilbage igen til den legendariske herredømme Djengis og Kublai Khan.

Allerede efter at have været åben og etableret, med en top ry inden for Indre Mongoliet, har vi været at give både kvalitet indkvartering og vores specialiserede ture til tilfredshed globale rejsende på i mere end tre år. Inden for denne gang vores erfarne, entusiastiske og flersprogede team har givet en anden-til-ingen service for både den enkelte og gruppen-medlem gæst, der tilbyder ikke kun en professionel, men også varm og venlig atmosfære her, som er rigeligt i stand til at opfylde vores gæster er nødt til både deres lykke og vores igangværende succes. Du kan hænge ud i vores hostel for at møde andre rejsende, nyde at se en film eller kabel-tv og dvd'er, eller nyde en kølig drink eller øl på vores solrige terrasse komplet med mini Yurt den fælles betegnelse for den traditionelle mongolske telt .

Hvis du er heldig kan du endda høre de glade medarbejdere synge dig en traditionel mongolsk sang! Vi kan også hjælpe dig med at arrangere din videre rejse og rejseplaner inden for både Indre Mongoliet og længere væk, bliver vores hostel godt forbundet med andre i det kinesiske fastland, så du vil vide, de bedste steder at gå, og få det bedste råd!

Vores personale vil hjælpe dig til deres bedste evne med eventuelle transport anmodninger / forespørgsler og også med deres glæde. Hohhot, samt at det er en ideel base hvorfra at udforske Indre Mongoliet, har også direkte transportforbindelser til store kinesiske fastland byer: med jernbane til Beijing, Shanghai, Xian, Tianjin, Suzhou, Harbin, Shenyang samt flere andre destinationer. Med bus nemt til Beijing, Xian, Pingyao, Datong etc, og Hohhot s Baita International Airport har direkte fly til Beijing, Shanghai, Shenzhen, Chengdu, Wuhan, Hongkong etc., og til Ulaanbaatar i Mongoliet (med passende visum, som vi kan hjælpe dig med at erhverve.)

Da vi bekvemt er placeret i centrum af byen, vi er inden for rækkevidde af togstationen, hvorfra vi kan levere en gratis pick-up service også fra busstationen - for din bekvemmelighed at bringe dig direkte her med en smile! [Byens lufthavn kan nås på omkring en halv timers tid ved lokal taxa mod et gebyr c.50rmb, eller vi kan arrangere at samle dig op til 80 RMB / 1car (1--3persons), 140 RMB / 1Mini bus eller jeep (1--9 personer)].

Fra vores base kan du tour byen, der blev grundlagt af Altan Khan i det 16. århundrede, navnet betyder Blue City i mongolsk, med henvisning til de rolige blå himmel i løbet af de panoramiske græsarealer (farven blå i mongolske kultur er forbundet med himlen, evigheden og renhed). Af særlig interesse er templer og pagoder, der er i en fuldt moderniseret bymiljø: den 5-differentieret, indisk-inspirerede Wuta pagode stammer fra 1732 - inden for hvilke vægge der er mere end 1.500 figurer af Buddha - munkenes bedende og chanting i Da Zhao og Xilitu Zhao templet og buddhistiske lamasery, og de nyere Guanyin Si kompleks populær blandt de lokale og berømt for sin oversize sputa. For dem, der ønsker at undersøge Inner Mongolias historie, der er det nybyggede museum, med udstillinger lige fra skærme om den legendariske Khans, andre går tilbage til forhistorisk dinosaurer og også frem til raketter rum-alder. Her kan du også læse om provinserne andre etniske grupper i farverige skærme.
************************************************** ***************
Vores Ture (kontakt os direkte for sæsonudsving via søgning ved Google / søgemaskinerne for Anda Guesthouse)

Xilamuren Grasslands: 1-dages tur
1.Xilamuren Grasslands: 1-day 1-nat tour
2.Desert: 1-dages tur
3.Desert: 2-dages 1-nat tour
4.Grasslands + Lamasery + Desert: 3-dages 2-nat tour
5.Grasslands + Desert: 2-dages 1-nat tour
6.Great væg: 1-dages tur
7.Naadam Festival tour: 3-dages 2-nat
8.Winter Naadam Festival & Camel Festival tre dage tour

Venligst faldt velkommen til at sendt os e-mail, hvis du vil vide mere om vores ture detaljer.

英語 も 日本語 も 言 え る フ レ ン ド リ ー な ス タ ッ フ 達.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Reception åben døgnet rundt
 • Bar
 • Cykeludlejning
 • Cykelparkering
 • Morgenmad inkluderet
 • Kabel tv
 • Cafe
 • Telefoner med kort
 • Fællesrum
 • Valutaveksling
 • Fax
 • Gratis internetadgang
 • Gratis parkering
 • Hårtørrere til udlejning
 • Internetadgang
 • Sengetøj inkluderet
 • lockers
 • Opbevaring af baggage
 • Læselys
 • Restaurant
 • Tur-/Rejseskranke
 • Håndklæder udlejes
 • Handicapvenlig


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Anda Guesthouse Located at Qiaokao Xi Jie, Saihan District, Hohhot.
Anda Guesthouse
China
Hohhot Qiaokao Xi Jie, Saihan District
83% 308
40.8175443 111.6996717
Anda Guesthouse
    Værelser til rådighed     Standard Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Grundlæggende 6 Seng Fælles Sovesal     Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Standard Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Standard Enkelt Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 5 Seng Fælles Sovesal     Grundlæggende 4 Seng Fælles Sovesal