X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Antique Hostel

Kutlug�n Sokak No: 51, Sultanahmet, Istanbul, Tyrkiet

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 100%Område
  • 84%Personale
  • 84%Atmosfære
  • 89%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Oversat af Google Fra Ataturk lufthavn (IST) TIL Antique Hostel

PRIVAT SERVICE (30 minutter rundt)
Antique Hostel giver 7/24 pick up service til dig fra Atatrk Airport (IST) til hostel (30 € - 65 km) på én måde. Prisen er pr tjeneste, ikke per person. Oplys venligst om dit flynummer, lufthavn navn og ankomsttid på forhånd på online booking formular eller via e-mail. (Pick up service priserne er til max 4 personer, vi organiserer private minibus service til større grupper og er dobbelt pris)

TAXI (40 minutter rundt)
Der er lufthavn Taxi Station foran exit. Der er tæller i taxa og tæller omkring 40TL hvis der ikke er nogen trafik. Hvis det venter i trafikken, så vil det tælle mere.

METRO & TRAM (1 time omkring)
Du kan rejse fra Istanbuls Atatrk Airport til Sultanahmet helt med Metro & sporvogn i omkring 1 time for 4TL. (Hele dagen overfyldt) Du ankommer i internationale ankomster terminalen, dit visum købe, passere gennem indvandring (pas) og toldkontrol. Afslut sikker toldområdet, drej til højre og gå til slutningen af ​​terminalen ser efter tegn til Metro. Stop på vejen til at få nogle tyrkiske lire fra vekselkontorer eller pengeautomater (ATM) i Ankomsthallen. Du får brug for nogle tyrkiske lire at købe din Metro og sporvogn mønter eller til at betale for en taxa. Gå ned ad rulletrappen, gennem glasskydedøre, drej til højre og følg Hafif Metro / letbane skilte langs den brede underjordiske sammenfaldet til Havalimanı (Airport) Metro-station til venstre i slutningen. Denne sammenfaldet beneath parkeringshus forbinder de nationale og internationale terminaler. Køb to Metro tokens (jeton) på standen, prisen er 2TL hver. Du skal to tokens at rejse fra Atatrk Lufthavn til Sultanahmet. Passere gennem tælleapparatet, ned af rulletrappen (eller elevator) og bestyrelsen en Metro toget til Aksaray, The Havalimanı (Lufthavn) station er i slutningen af ​​denne Metro linje, så du kan bord trainthey alle gå til Aksaray. Du kan ikke få det forkerte tog. Komme ud på Zeytinburnu, 6. stop. Afslut Metro toget og købe en Istanbulkart transit pass for alle slags offentlig transport (hvis dit ophold er mere end 2 nætter), eller brug en anden token at indtaste sporvogn tælleapparaterne på samme platform. Kig efter sporvogne markeret Eminn eller Kabataş (ikke Bağcılar) Board sporvogn til Eminn og / eller Kabataş. Ride sporvogn østgående til Sultanahmet, den 16. stop (den indspillede station-stop annoncering, siger Blå Moské / Sultanahmet og komme ud. Du vil være på Divan Yolu gaden den nordøstlige ende af Hippodrome med den blå moske tydeligt i lyset . Følg sporvogn linje ned (passerer flere restauranter til venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys, krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moské lidt videre på din right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stoppe og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel på venstre ... gå ned og derefter ende af gaden drejes til højre vil du se på den venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

FRA Sabiha GKEN LUFTHAVN (SAW) TIL Antique Hostel
Transport mellem Sabiha Gken lufthavn og centrum af Istanbul er ved privat pick up service, bybus, Havas Airport Bus, taxi og biludlejning. Rejsen mellem gamle Istanbul og lufthavnen kan tage så lidt som 40 minutter under de bedste betingelser (06:00 på en weekend morgen, for eksempel), men på andre tidspunkter, skal du tillade 60 til 90 minutter, og måske endnu mere.

PRIVATE SERVICE (1 time omkring)
Antique Hostel giver 7/24 pick up service til dig fra Sabiha Gokcen Lufthavn (SAW) til vandrerhjemmet (60 euro - 65 km) på én måde. Prisen er pr tjeneste, ikke per person. Oplys venligst om dit flynummer, lufthavn navn og ankomsttid på forhånd på online booking formular eller via e-mail. (Pick up service priserne er til max 4 personer, vi organiserer private minibus service til større grupper og er dobbelt pris)

TAXI
Billetprisen kan være ca 105TL til 120TL til Sultanahmet, men kun 30TL til kystbyen Pendik, hvor du kan fange et tog (banliy treni) til Haydarpaşa, så en færge til Karaky og en sporvogn til Sultanahmet. Fortæl chaufføren Pendik Tren İstasyonu.
Du sparer penge, og du kan spare tid ved at tage en taxa til en asiatisk-shore ferry dock (skdar, Haydarpaşa, Kadıky), derefter at tage en færge til den europæiske kyst.

CITY BUS (2,5 timer omkring)
Den billigste måde at gå mellem lufthavnen og byen er ved E-10 eller E-9 bybusser, som koster mindre end 3TL at gå til Kadıky eller Bostancı færge dokker (omkring en time / 30 minutter). Fra Kadiky, kan du gå (10-15 minutter) nord til nærliggende Haydarpaşa Railway Station. E-10 har også stopper i nærheden af ​​Harem rutebil terminal, et godt sted at fange færgen til dicetly Sirkeci, som ligger blot 5 minutter væk fra Sultanahmet med sporvogn. (Spørg driveren til Harem Otogar). E-9 går til Bostancı Ferry station og der er hurtige seabuses til Kabataş. (Seabus Schedule: http://www.ido.com.tr/en/index.cfm?page=SubPage&kapsam=175&textid=3094&ln=EN) Tag sporvogn fra Kabataş til Sultanahmet. Der er kun én sporvogn linje og Kabataş er den første station. Du kan ikke tage den forkerte, fordi alle sporvogne passerer gennem Sultanahmet.
E-10 bybus afgår Sabiha Gken Airport omkring hver 30 minutter i løbet af dagen. Fra 21:00 (09:00) til 06:00 afgange er mere eller mindre timeløn (21.00 22:00 23:00, 24:00, 01:00, 02:00, 02:30, 03: 30, 05:00, 06:00). Bussen gør flere stop i byen i nærheden, de går på E-5 motorvejen til Kadıky. Her er det fulde program: http://www.iett.gov.tr/en/ Færger løber fra Kadıky til Karaky 6:30 til 00:00 (12 midnat) hver 15 eller 20 minutter i løbet af formiddagen og aften myldretiden, fra 20:00 (08:00) til 00.00 (12 midnat), afgår færger Kadıky for Karaky hver 30 minutter, på time og halve time, med den sidste færge afgår Kadiky kl. 00:00 (12 midnat). Forlade bussen på Kadıky, siger 'Eminn Feribot? " til nogen, og de vil pege på dock lige ved siden af ​​stoppesteder. Køb en jeton (token), eller bruge en İstanbulkart, ved billetpris kabiner og bestyrelse en erry til Bosporus-strædet til Eminn, så en sporvogn eller en taxa til Sultanahmet.
Følg sporvogn linje ned (passerer flere restauranter til venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys, krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moské lidt længere på din højre. Gå hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stoppe og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel på venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drejes til højre vil du se på den venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

Havas Lufthavnsbus (1,5 time rundt)
Havas lufthavnsbusser tjener de fleste flyvninger til Sabiha Gken Airport, tager dig til hele vejen til Taksim-pladsen i Beyoglu på de europæiske shore.Havaş busser er timet til ankomsten af ​​alle flyvninger, der afgår til lufthavnen 25 minutter efter flyvning ankomst tid. Tag Funicular Metro fra Taksim til Kabataş (én linje, og one-stop kun) og sporvogn fra Kabataş til Sultanahmet. Der er kun én sporvogn linje og Kabataş er den første station. Du kan ikke tage den forkerte, fordi alle sporvogne passerer gennem Sultanahmet. Følg sporvogn linje ned (passerer flere restauranter til venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys, krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moské lidt længere på din right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stoppe og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel på venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drejes til højre vil du se på den venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

FRA BUS STATION otogar TIL Antique Hostel (40 minutter rundt)
Du skal to tokens at rejse fra Esenler Otogar til Sultanahmet. Du kan nemt se brættet en Metro toget til Aksaray, så du skal være sikker på om den Aksaray måde trainthere er 2 måder. Komme ud på Aksaray, det 7. stop-. Afslut Metro toget og købe en Istanbulkart transit pass for alle slags offentlig transport (hvis dit ophold er mere end 2 nætter), eller brug en anden token at indtaste Yusufpasa sporvogn stop-tælleapparaterne på den næste (paralel) gaden. Kig efter sporvogne markeret Eminn eller Kabataş (ikke Bağcılar) Board sporvogn til Eminn og / eller Kabataş. Ride sporvogn østgående til Sultanahmet, den 5. stop (den indspillede station-stop annoncering, siger Blå Moské / Sultanahmet og komme ud. Du vil være på Divan Yolu gaden den nordøstlige ende af Hippodrome med den blå moske tydeligt i lyset . Følg sporvogn linje ned (passerer flere restauranter til venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys, krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moské lidt videre på din right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stoppe og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel på venstre ... gå ned og derefter ende af gaden drejes til højre vil du se på den venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

Fra Train Station Sirkeci TIL Antique Hostel (10 minutter rundt)
Tag sporvogn, der går til venstre måde på hovedgaden foran togstationen og 5 minutter efter du vil ankomme Sultanahmet sporvogns stop. (2. stop) Følg sporvogn linje ned (passerer flere restauranter til venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys, cross over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og den blå Moské lidt videre på din right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stoppe og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel på venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drejes til højre vil du se på den venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)

Tøv ikke med at kontakte os via telefon.