Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Antique Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 8.7
 • Område 10.0
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.7
 • Renlighed 8.7
 • Faciliteter 8.7

Område

Kutlugun Sokak No: 51, Sultanahmet

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra Atatürk Airport (IST) TIL Antique Hostel

PRIVAT SERVICE (30 minutter omkring)
Antique Hostel giver 7/24 pick up service til dig fra Atatrk Airport (IST) til vandrerhjemmet (30 euro - 65 km) på én måde. Prisen er per service, ikke per person. Oplys venligst om dit flynummer, lufthavn navn og ankomsttid i forvejen på online reservationsblanket eller via e-mail. (Pick up priserne serviceaftaler er til maksimalt 4 personer, vi organiserer privat minibus service til større grupper og er dobbelt pris)

TAXI (40 minutter omkring)
Der er lufthavn Taxi Station foran exit. Der er tæller i taxi og tæller omkring 40TL hvis der ikke er nogen trafik. Hvis det venter i trafikken, så vil det tælle mere.

METRO & sporvogn (1 time rundt)
Du kan rejse fra Istanbul Atatrk lufthavn til Sultanahmet, helt ved Metro & sporvogn i omkring 1 time for 4TL. (Hele dagen overfyldt) Du ankommer i internationale ankomster terminalen, købe dit visum, passere gennem indvandring (pas) og toldkontrol. Afslut sikkert Told-området, drej til højre og gå til slutningen af ​​terminalen ser efter tegn til Metro. Stop på vejen til at få nogle tyrkiske Liras fra vekselkontorer og pengeautomater (ATM) i ankomsthallen. Du får brug for nogle tyrkiske lire for at købe dine metro og sporvogn mønter, eller til at betale for en taxa. Gå ned ad rulletrappen, gennem glasskydedøre, drej til højre og følg Hafif Metro / letbane skilte langs den brede underjordiske sammenfaldet til Havalimanı (Lufthavn) Metro-station på venstre ved udgangen. Denne sammenfaldet beneath parkeringshus forbinder de nationale og internationale terminaler. Køb to Metro tokens (jeton) på standen, prisen er 2TL hver. Du skal bruge to brikker til at rejse fra Atatrk lufthavn til Sultanahmet. Passere gennem tælleapparatet, ned ad rulletrappen (eller elevator), og bord på et Metro toget til Aksaray, The Havalimanı (Lufthavn) station er i slutningen af ​​denne Metro linje, så du kan komme om bord enhver trainthey alle gå til Aksaray. Du kan ikke få det forkerte tog. Kom ud på Zeytinburnu, den 6. stop. Afslut Metro toget og købe en Istanbulkart transit pass for alle slags offentlig transport (hvis dit ophold er mere end 2 nætter), eller bruge en anden token at indtaste sporvogn tælleapparaterne på samme platform. Kig efter sporvogne markeret Eminn eller Kabataş (ikke Bağcılar) Board sporvognen til Eminn og / eller Kabataş. Ride sporvognen østgående til Sultanahmet, den 16. stop (den indspillede station-stop annoncering siger Blå Moské / Sultanahmet og komme ud. Du vil være på Divan Yolu gaden ved den nordøstlige ende af Hippodrome med Den Blå Moské tydeligt i lyset Følg sporvognslinje ned (passerer flere restauranter på venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys. krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moske lidt videre på din right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre for enden Take. den første til venstre på taxi stop og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel til venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drej til højre vil du se til venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

FRA Sabiha GKEN LUFTHAVN (SAW) TIL Antique Hostel
Transport mellem Sabiha Gken Lufthavn og centrum af Istanbul er af privat pick up service, bybus, Havas Lufthavn Bus, taxi og biludlejning. Rejsen mellem gamle Istanbul og lufthavnen kan tage så lidt som 40 minutter under de bedste betingelser (06:00 på en weekend morgen, for eksempel), men på andre tidspunkter, du skal tillade 60 til 90 minutter, og måske endnu mere.

PRIVATE SERVICE (1 time rundt)
Antique Hostel giver 7/24 pick up service til dig fra Sabiha Gokcen Lufthavn (SAW) til vandrerhjemmet (60 euro - 65 km) på én måde. Prisen er per service, ikke per person. Oplys venligst om dit flynummer, lufthavn navn og ankomsttid i forvejen på online reservationsblanket eller via e-mail. (Pick up priserne serviceaftaler er til maksimalt 4 personer, vi organiserer privat minibus service til større grupper og er dobbelt pris)

TAXI
Billetprisen kan være om 105TL til 120TL til Sultanahmet, men kun 30TL til kystbyen Pendik, hvor du kan fange et tog (banliy treni) til Haydarpaşa, så en færge til Karaky og en sporvogn til Sultanahmet. Fortæl chaufføren Pendik Tren İstasyonu.
Du sparer penge, og du kan spare tid ved at tage en taxa til en asiatisk-shore færgen dock (skdar, Haydarpaşa, Kadıky), derefter at tage en færge til den europæiske kyst.

CITY BUS (2,5 timer omkring)
Den billigste måde at gå mellem lufthavnen og byen er ved E-10 eller E-9 bybusser, som koster mindre end 3TL at gå til Kadıky eller Bostanci færge dokker (omkring en time / 30 minutter). Fra Kadiky, kan du gå (10-15 minutter) nord til nærliggende Haydarpaşa Railway Station. E-10 også stopper i nærheden af ​​Harem rutebil terminal, et godt sted at fange færgen til dicetly Sirkeci, som ligger blot 5 minutter væk fra Sultanahmet med sporvogn. (Spørg driveren til Harem Otogar). E-9 går til Bostancı færge station og der er hurtige seabuses til Kabataş. (Seabus Schedule: http://www.ido.com.tr/en/index.cfm?page=SubPage&kapsam=175&textid=3094&ln=EN) Tag sporvogn fra Kabataş til Sultanahmet. Der er kun en sporvogn og Kabataş er den første station. Du kan ikke tage den forkerte, fordi alle sporvogne passerer gennem Sultanahmet.
E-10 bybus afgår Sabiha Gken lufthavn om hver 30 minutter i løbet af dagen. Fra 21:00 (09:00) til 06:00 afgange er mere eller mindre hver time (21.00 22:00 23.00, 24:00, 01:00, 02:00, 02:30, 03: 30, 5:00, 06:00). Bussen gør flere stop i byen i nærheden, de går på E-5 motorvejen til Kadıky. Her er det fulde program: http://www.iett.gov.tr/en/ Færger løbe fra Kadıky til Karaky 6:30 til 00:00 (12 midnat) hver 15 eller 20 minutter i løbet af formiddagen og aften myldretiden; fra 20:00 (20:00) 00:00 (12 midnat), færger afgår Kadıky for Karaky hver 30 minutter, på den time og en halv time, med den sidste færge afgår Kadiky kl. 00.00 ( 12 midnat). Forlade bussen på Kadıky, siger 'Eminn Feribot? " til nogen, og de vil pege på kajen lige ved siden af ​​stoppesteder. Køb en jeton (token), eller brug en İstanbulkart på billettilbuddene boder og borde en erry over Bosporus til Eminn, så en sporvogn eller en taxa til Sultanahmet.
Følg sporvogn linje ned (passerer flere restauranter på venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys; krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moské lidt videre på din højre. Gå hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stop og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel til venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drej til højre vil du se til venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

Havas Lufthavnsbus (1,5 time rundt)
Havas lufthavn busser tjene de fleste fly i Sabiha Gken Lufthavn, der tager dig hele vejen til Taksim-pladsen i Beyoglu på de europæiske shore.Havaş busser er timet til ankomsten af ​​alle flyvninger, der afgår lufthavnen 25 minutter efter flyvning ankomst tid. Tag Funicular Metro fra Taksim til Kabataş (en linje og et stop kun) og sporvogn fra Kabataş til Sultanahmet. Der er kun en sporvogn og Kabataş er den første station. Du kan ikke tage den forkerte, fordi alle sporvogne passerer gennem Sultanahmet. Følg sporvogn linje ned (passerer flere restauranter på venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys; krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moské lidt længere på dine right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stop og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel til venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drej til højre vil du se til venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

Fra bus station otogar TIL Antique Hostel (40 minutter omkring)
Du skal bruge to brikker til at rejse fra Esenler Otogar til Sultanahmet. Du kan nemt se brættet en Metro toget til Aksaray, så du skal være sikker på om den Aksaray måde trainthere er 2 måder. Kom ud på Aksaray, den 7. stop. Afslut Metro toget og købe en Istanbulkart transit pass for alle slags offentlig transport (hvis dit ophold er mere end 2 nætter), eller bruge en anden token at indtaste Yusufpasa sporvognsstoppestedet tælleapparaterne på den næste (paralel) gade. Kig efter sporvogne markeret Eminn eller Kabataş (ikke Bağcılar) Board sporvognen til Eminn og / eller Kabataş. Ride sporvognen østgående til Sultanahmet, den 5. stop (den indspillede station-stop annoncering siger Blå Moské / Sultanahmet og komme ud. Du vil være på Divan Yolu gaden ved den nordøstlige ende af Hippodrome med Den Blå Moské tydeligt i lyset Følg sporvognslinje ned (passerer flere restauranter på venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys. krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moske lidt videre på din right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre for enden Take. den første til venstre på taxi stop og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel til venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drej til højre vil du se til venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)
Tøv ikke med at kontakte os via telefon.

Fra Train Station Sirkeci TIL Antique Hostel (10 minutter omkring)
Tag sporvogn, der går til venstre måde på hovedgaden foran togstationen og 5 minutter efter du vil ankomme Sultanahmet sporvogn stop. (2. stop) Følg sporvognslinje ned (passerer flere restauranter på venstre og informationskontor til højre) til krydset og trafiklys; krydse over til højre og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moské lidt længere på dine right.Go hele vejen gennem gården og drej til højre i slutningen. Tag den første til venstre på taxi stop og følg gaden hele vejen ned passerer Four Seasons Hotel til venstre ... gå ned og derefter ender af gaden drej til højre vil du se til venstre Antique Hostel & Guesthouse tegn. (RED etablering)

Tøv ikke med at kontakte os via telefon.
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 8.7
 • Område 10.0
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.7
 • Renlighed 8.7
 • Faciliteter 8.7
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.