X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Art Space Hostel

Kolpachny side street 8, building 3, Moskva, Rusland

kort og rutebeskrivelse


73%Vurdering

  • 75%Værdi for pengene
  • 70%Sikkerhed
  • 75%Område
  • 80%Personale
  • 73%Atmosfære
  • 70%Renlighed
  • 68%Faciliteter

Oversat af Google Fra Sheremetyevo:
Vi anbefaler dig at tage Aeroexpress toget fra lufthavnen til Belorusskiy banegården. Indtast derefter den "Belorusskaya 'metro station (grøn linje) og tage et tog til' Teatralnaya 'station. Skift til 'Okhotny Ryad' (rød linje) station og tage toget til 'Chistye Prudy ". Så følg anvisningerne nedenfor.

Fra Domodedovo:
Vi anbefaler dig at tage Aeroexpress toget fra lufthavnen til Paveletsky banegården. Indtast derefter den "Paveletskaya 'metro station (grøn linje) og tage et tog til' Teatralnaya 'station. Skift til 'Okhotny Ryad' (rød linje) station og tage toget til 'Chistye Prudy ". Så følg anvisningerne nedenfor.

Fra Vnukovo lufthavn:
Vi anbefaler dig at tage Aeroexpress toget fra lufthavnen til Kievsky banegården. Indtast derefter den "Kievskaya" metrostation (mørkeblå linje) og tage et tog til 'Arbatskaya' station. Skift til 'Biblioteka Imeni Lenina' (rød linje) station og tage toget til 'Chistye Prudy ". Så følg anvisningerne nedenfor.

Fra Leningradsky, Yaroslavskijs eller Kazansky togstationer:
Indtast den "Komsomolskaya" (rød linje) metrostation og tage et tog til 'Chistye Prudy ". Så følg anvisningerne nedenfor.

Fra 'Chistye Prudy' (rød linje) metro station:
Tag frakørslen til venstre, når du klatre op af rulletrappen og gå 700m ned Chistoprudny Boulevard. Ved vejkrydset drej til højre til Pokrovka gaden og gå 100m. Drej til venstre til Kolpacnny sidegade og gå 250m, indtil du når brandstationen på højre hånd. Indtast den sorte jernport på venstre side af brandstationen. De to-etages grå hus i gården er vores hostel.

Fra 'Turgenevskaya' (orange linje) / "Sretenskiy Bulvar '(lys grøn linje) metro-stationer:
Skift til 'Chistye Prudy' station derefter følge anvisningerne ovenfor.

Fra 'Kitai-Gorod "(orange eller lilla linje) metro-stationer:
Vælg exit med trapper, ikke med rulletrapper (det er ligegyldigt, hvilken af ​​de to platforme, du ankommer til). Når du tager en udgang til den underjordiske passage drej til højre og følg den til ende. Walk 750m ned Maroseyka Street (det vil snart blive Pokrovka Street). Drej til højre til Kolpacnny sidegade (den fjerde sidegade til højre på din måde) og gåtur 250m, indtil du når brandstationen på højre hånd. Indtast den sorte jernport på venstre side af brandstationen og vores skilt 'Fabrika ". De to-etages grå hus i gården er vores hostel.