X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Asakusa Ryokan Toukaisou

2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo, Japan

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 94%Sikkerhed
  • 92%Område
  • 96%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 92%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google Fra Narita lufthavn:
Tag Keisei Skyliner * toget til Ueno station (sidste stop) og overføres til Tokyo Metro Ginza undergrundsbane linje (om en tre-minutters gang) og ride det til Tawaramachi station.

Keisei Express (i stedet for Skyliner) kører også til Ueno og er lidt billigere, men lidt langsommere.

Fra Haneda Lufthavn:
Tage monorail til Hamamatsucho station og overførsel til linjen JR og ride det til Ueno station. Overførsel til Tokyo Metro Ginza undergrundsbane linje og gå til Tawaramachi station.

Fra Tawaramachi station på Tokyo Metro Ginza undergrundsbane line- (ca. 5 min.): Tag Exit 3 Antal ud af metrostation og fortsætte med at gå lige til fem blokke. På hjørnet af den femte blok er der en 24-timers sushi butik med navnet 'SUSHI-ICHIBAN «og en anden restaurant kaldet" Gyu-Kaku' over det (du vil se 'Seray Kebab' på det modsatte hjørne og "Dennys" og »ROX 'bygning på tværs af gaden). Drej til venstre ved dette hjørne (ned den lille gade mellem sushi restaurant og kebab shop), og derefter foretage et højresving på den anden blok (du vil se et lille skrin på den første blok). Du finder os på venstre side af gaden med en blå og hvid skilt på bygningen og lige ved siden af ​​en parkeringsplads.

Fra ASAKUSA station på Tokyo Metro Ginza undergrundsbane linje & Toei Asakusa line- (. 13 min gåtur): Tag afkørsel nr 4a ud af metrostation og gå lige til hovedgaden (du vil se en politi box og store lanterne af Kaminarimon Gate tværs af gaden). Gå til venstre ned denne hovedgaden indtil du kommer til et T kryds (du vil se en 'Family Mart' dagligvarebutik på tværs af gaden foran dig). Kryds til Family Mart side af gaden og gå lige indtil du ser en 24-timers sushi shop kaldes 'SUSHI-ICHIBAN «og en anden restaurant kaldet" Gyu-Kaku' over det (du vil se 'Seray Kebab "på det modsatte hjørne og "Dennys" og "ROX 'bygning på tværs af gaden). Drej til venstre ved dette hjørne (ned den lille gade mellem sushi restaurant og kebab shop), og derefter foretage et højresving på den anden blok (du vil se et lille skrin på den første blok). Du finder os på venstre side af gaden med en blå og hvid skilt på bygningen og lige ved siden af ​​en parkeringsplads.