X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Astor Queensway

45 Queensborough Terrace, Bayswater, London, England

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 86%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 92%Område
  • 96%Personale
  • 88%Atmosfære
  • 87%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google Fra Heathrow Airport ved Underground (Tube / Metro):
Tag Piccadilly Line (mørkeblå) til Earls Court Station og derefter ændre til nordgående District Line (mørkegrøn) via Edgware Road til Bayswater Station. Fra Bayswater Station, drej til højre og gå til toppen af ​​Queensway, drej til venstre og den anden til venstre, efter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Heathrow lufthavn ved A2 Airbus:
Tag A2 Airbus fra Heathrow og stå af ved Queensway i Bayswater. Gå mod øst langs Bayswater Road; Queensborough Terrace er den anden vej på venstre efter Queensway.

Fra Gatwick Airport:
Tag Gatwick Express toget til Victoria Station. Skift til det Underground systemet vestgående Circle Line (gul) til Bayswater Station. Fra Bayswater Station drej til højre og gå til toppen af ​​Queensway, drej til venstre og den anden til venstre, efter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Waterloo Station:
Tag den vestgående Jubilee Line (sølv) til Bond Street og skifte til den vestgående Central Line (rød) og fortsætte med at Queensway Station. Fra Queensway gå øst langs Bayswater Road og den anden vej til venstre er Queensborough Terrace.

Fra Victoria Station:
Tag den vestgående Circle Line (gul) til Bayswater Station. Fra stationen drej til højre og gå til toppen af ​​Queensway, drej til venstre og den anden til venstre efter Queensway er Queensborough Terrace.