X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Astor Queensway

45 Queensborough Terrace, Bayswater, London, England

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 85%Værdi for pengene
  • 89%Sikkerhed
  • 91%Område
  • 95%Personale
  • 86%Atmosfære
  • 84%Renlighed
  • 81%Faciliteter

Oversat af Google Fra Heathrow lufthavn ved Underground (Tube / Metro):
Tag Piccadilly Line (mørkeblå) til Earls Court Station og derefter skifte til den nordgående District Line (mørk grøn) via Edgware Road til Bayswater Station. Fra Bayswater Station, drej til højre og gå til toppen af ​​Queensway, drej til venstre og den anden til venstre efter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Heathrow lufthavn ved A2 Airbus:
Tag A2 Airbus fra Heathrow og stå af på Queensway i Bayswater. Gå mod øst langs Bayswater Road; Queensborough Terrace er anden vej på venstre efter Queensway.

Fra Gatwick Airport:
Tag Gatwick Express toget til Victoria Station. Skift til den Underground-systemet vestgående ringbanen (gul) til Bayswater Station. Fra Bayswater Station drej til højre og gå til toppen af ​​Queensway, drej til venstre og den anden til venstre efter Queensway er Queensborough Terrace.

Fra Waterloo Station:
Tag vestgående Jubilee Line (sølv) til Bond Street og skifte til den vestgående Central Line (rød) og fortsætte med at Queensway Station. Fra Queensway gå øst langs Bayswater Road og den anden vej på venstre er Queensborough Terrace.

Fra Victoria Station:
Tag vestgående Ringbanen (gul) til Bayswater Station. Fra stationen drej til højre og gå til toppen af ​​Queensway, drej til venstre og den anden til venstre efter Queensway er Queensborough Terrace.