Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
9.1
Fabelagtigt 63 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.0
  • Sikkerhed 8.0
  • Område 10.0
  • Personale 10.0
  • Atmosfære 10.0
  • Renlighed 10.0
  • Faciliteter 8.0
BOOK NU
9.1
Fabelagtigt 63 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.0
  • Sikkerhed 8.0
  • Område 10.0
  • Personale 10.0
  • Atmosfære 10.0
  • Renlighed 10.0
  • Faciliteter 8.0
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
91% 63
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Værelser til rådighed

De følgende anmeldelser er indsendt af kunder, der har reserveret i løbet af de seneste 12 måneder. Anmeldelserne og bedømmelserne i kassen er baseret på samlet feedback og er udtalelser fra de kunder, der har indgivet dem. De er ikke udtryk for Hostelworld.com's holdninger. På den måde får du en dugfrisk mening om, hvor godt et hostel i virkeligheden er.
Læs vores retningslinjer for bedømmelser

  • Vis:
  • Sorter Efter:
28 dec 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Værdi for pengene
    • 6.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 10.0Personale
    • 10.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
10 okt 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Værdi for pengene
    • 6.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 2.0Faciliteter
    • 4.0Personale
    • 2.0Atmosfære
    • 4.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og få de bedste tilbud på hostels og nyheder sendt direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig.