X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Athenstyle

Agias Theklas 10, Monastiraki, Athens, Athen, Grækenland

kort og rutebeskrivelse


92%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 94%Sikkerhed
  • 100%Område
  • 96%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 87%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen:
Fang den nye metro (blå linie) lige til Monastiraki. Ingen nødvendige ændringer! Det tager omkring 40 minutter.

Fra Piræus havn:
Fang den grønne linje direkte til Monastiraki. Ingen nødvendige ændringer! Det tager omkring 25 minutter.

Fra Monastiraki:
Ved ankomsten, tage afkørslen Monastiraki square. Når du er på pladsen, vend ryggen til Akropolis og du vil se en isbutik kaldes 'Mattonella ". Cross Ermou gaden og gå ned ad bakke langs Ermou St for blot et par meter (omkring 20 trin!). Vi er på den anden lille gade på din højre: Agias Theklas, på nummer 10.. Du kan ikke gå glip af gul og grøn bygning!

Hvis du ankommer sent om natten i lufthavnen, tage bussen til Syntagma Square (det tager 20 minutter om natten og kører 24 timer om dagen) og gå langs Mitropoleos street for 10 minutter, indtil du kommer til Monastiraki square. Du vil vide, du er der, når du lugter god mad og gå mellem gyros (græsk kebab!). Når du er på pladsen, vend ryggen til Akropolis, vil du se en isbutik kaldes 'Mattonella ". Cross Ermou gaden og gå ned ad bakke langs Ermou st for blot et par meter (omkring 20 trin!) Vi er på den anden lille gade på højre: Agias Theklas, på nummer 10. Du kan ikke gå glip af gul og grøn bygning!