X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Babushka Beach House

2nd Pereulok Costandi 4, Odessa, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oversat af Google Vi har en shuttle service opkald +380939841356, som vil samle dig op overalt i byen. Hvis du har reserveret til 3 eller flere dage på Hostelworld den første tur er gratis (eller 50 UAH rabat på at blive mødt i lufthavnen med et skilt)!


4 personer eller mindre det er:
Til eller fra Trainstation / Bus Station / Deribasivskaya: 5 UAH (5 euro) per bil.
til / fra Arkadia: 30 UAH (3 €) pr bil.
til / fra lufthavn: 50 UAH (5 €) per bil.
Mødes med et skilt og overført fra lufthavnen: 150 Griven (15 €)


Offentlig transport
* Hvis du ikke er bekendt med offentlig transport i Ukraine vandrerhjemmet kan være svært at finde, og så anbefaler vi at tage vores shuttle service, når du ankommer til vandrerhjemmet for første gang *Fra togstationen:
Gå på tværs af pladsen og én blok op Pushkinskaya (Пушкинская) til Malaya Arnautskaya (Малая Арнаутская) og sidde på # 185 Marshrutka. Ride 185 Marshrutka omkring 35 minutter, indtil du når Kostandi St (Костанди). Gå op ad gaden (der er kun én retning at gå) 5 blokke, indtil du når Votroy (2.) Perulok Kostandi (Второй (2ой) Переулок Костанди), lave en højre og gå ned lane indtil det deadends og på den venstre side er vores hus # 4.

Centrale busstation:
Få på sporvogn # 5 til Kanatnaya (канатная) stop, stå af sporvognen og fra Kanatnaya st. komme på 185 marshutka og følge ovenstående anvisninger.

Privoz Busstation:
Gå en blok op gennem markedet til Malaya Arnautskaya (Малая Арнаутская) og sidde på 185 Marshutka og følge ovenstående anvisninger.

Taxa
Brug vores lettilgængelige og billige shuttle service!