X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Barnacles Temple Bar House

19 Temple Lane, Temple Bar, Dublin 2, Dublin, Irland

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 92%Sikkerhed
  • 98%Område
  • 91%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 84%Renlighed
  • 84%Faciliteter

Lufthavn Shutte Bus:
Den 'flybussen' driver hver 15-20 minutter og koster € 7,00. Turen tager ca 30 minutter.
Tag den »flybussen» så vidt Trinity College på College Green. Derfra går tilbage til Dame Street og gå langs indtil du kommer til Temple Lane South. Gå ned Temple Lane South, og du vil finde rurer halvvejs ned vognbane.

16a - City Bus
Denne bus koster € 2.20 og tager aprox 1 time og 20 minutter. De passerer lufthavnen hver 25 minutter eller så.
Du kan tage denne bus så vidt Dame Street. Det vil falde dig overfor Centralbank i Temple Bar. Gåtur langs Dame Street indtil du kommer til Temple Lane South. Langhalsearter ligger halvvejs ned denne bane.

Ankommer til den centrale busstation:
Fra den centrale busstation, gå rundt i den store bygning på venstre (Dublin s Custom House). Følg stien langs floden Liffey. Krydse floden på O'Connell Bridge og drej til højre ad Aston Quay tidligere USIT rejsebureauer. På Merchants Arch, forvandles til Temple Bar, så drej til højre ved udgangen af den passage, så tag den 2. ret i The Temple Bar pub, og vi er 2 døre op fra pubben. Vi er placeret på Temple Lane South.

Taxaer / Førerhuse:
Der er en taxa depot uden for ankomsthallen i lufthavnen. Fra lufthavnen til Temple Bar, kan det koste alt fra 16,00 € og opefter afhængig af tidspunktet på dagen og trafik. Spørg driveren til en ca. pris guide før du komme ind og være forsigtig du er ikke taget på 'naturskønne rute'


Fra Dun Laoghaire Ferryport
DART:
Dette er Dublin City's hurtige togforbindelse, og den opererer fra Dun Laoghaire Dart Station til Tara Street Station i Dublins centrum. Drej til venstre af stationen og gå ned langs kajen fortid USIT rejse. På Merchants Arch, forvandles til Temple Bar, så drej til højre ved udgangen af den passage, så tag den 2. ret i The Temple Bar pub, og vi er 2 døre op fra pubben. Vi er placeret på Temple Lane South.


Med Bus:
Tag de 46 A-bus til City Center og borde i Fleet Street, Følg retning herfra til Temple Bar, og det er kun 5 minutters gang til Hostel.

Fra B & I Ferry Terminal North Wall
Take the City Express bus til den centrale busstation (Bus Aras) og følg vejledningen som ovenfor til Temple Bar