X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Baroque Hostel

Dózsa György str. 80/A, Budapest, Ungarn

kort og rutebeskrivelse


82%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 83%Område
  • 86%Personale
  • 79%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 77%Faciliteter

Oversat af Google Retninger:

Fra hovedbanegården Keleti pu. (Eastern Railway Station):
Tag bus nummer 30 (busstoppestedet ligger ved siden af ​​jernbanestationen i Statue of Gabor Baross) og stå af på det 4. stop, som kaldes Damjanich gaden. Gå på tværs af gaden og ringe på klokken ved 80 / A Dozsa Gyorgy gaden.

Fra Nyugati pu railway station (Western Railway Station):
Tage sporvogn nummer 4 eller 6 i retning mod Fehervari ut-Moricz Zsigmond korter og stå af ved det andet stop, Kiraly utca. Her tager trolleybus (elektrisk bus) nummer 70 i retning mod Erzsebet Kiralyne utja og stå af ved 5. Stop Dozsa Gyorgy gaden. Gå på tværs af gaden og ringe på klokken ved 80 / A Dozsa Gyorgy gaden.

Fra den internationale busstation Nepliget:
Tag sporvogn nummer 1 eller 1A i retning mod Becsi ut og stå af ved 9.stop på Erzsebet Kiralyne utja. Her tager trolleybus (elektrisk bus) nummer 70 og stå af ved 4.stop på Dozsa Gyorgy gaden. Ring på klokken ved 80 / A. Dozsa Gyorgy gaden.

Fra Ferihegy Lufthavn:
Med taxa:. Dette er den bedste måde, hvis du er to eller flere, men ikke tage Tourist Taxi co 's biler eller enhver privat taxa, de er meget dyre. Alt du skal gøre er at bestille via telefon en taxa på 2000000. De opkræve 3.600 HUF (aprox. 15 €) pr en tur til overalt i Pest side af byen. I Ungarn er det almindeligt at give en 10% tip til taxachaufføren, men du er ikke forpligtet til at gøre det, hvis du ikke ønsker. Taxi operatører taler engelsk. Fortæl dem præcist i hvilken terminal du er og hvor du vil vente for førerhuset-normalt outside-så føreren let kan finde dig. Alle offentlige taxier har trykt i store bogstaver deres telefonnumre på begge sider af dørene, hvilket gør det nemmere at genkende dem.

Med offentlig transport:
-Med tog: Hvis du er i Terminal 1, kan du gå med tog fra togstationen, som er modsat den Terminal. Det koster 300ft for 2.den klasse (1,3 euro) til Nyugati pu (Western Railway Station), og det tager cirka 20 minutter. Derfra kan du følge vores anvisninger ovenfor.
-Med bus: Hvis du ønsker at gå med bus (fra både Terminal 1 og 2) du skal købe 2 billetter først (en for bussen og én for metro) fra billet maskine ved busstoppestedet eller inde i lufthavnen bus . Tag bussen til det sidste stop (Kobanya-Kispest)-som også er det sidste stop på den blå metrolinie (M3). Så slå den 2. billet før du går ombord på metro.
Tag på Nyugati pu, og herfra kan du følge vores anvisninger ovenfor.

BEMÆRK: Metroen kører fra 04.30 til 23,10 timer hver dag.

Af lufthavnen minibus: Du kan tage Airport Minibus-som er billigere end en taxa, hvis du er alene. Gebyret er 2.990 HUF til 1 personer, til 2 personer koster det 4.490 HUF.