Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Baroque Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 8.0
 • Sikkerhed 7.3
 • Område 7.2
 • Personale 7.7
 • Atmosfære 7.2
 • Renlighed 7.1
 • Faciliteter 7.7

Område

Dózsa György str. 80/A

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Retninger:

Fra hovedbanegården Keleti pu. (Eastern Railway Station):
Tag bus nummer 30 (busstoppestedet ligger ved siden af ​​banegården på Statue af Gabor Baross), og stå af ved 4. stop, som kaldes Damjanich gaden. Gå på tværs af gaden og ringe med klokken ved 80 / A Dozsa Gyorgy gaden.

Fra Nyugati pu banegården (Western Railway Station):
Tage sporvogn nummer 4 eller 6 i retning til Fehérvári ut-Moricz Zsigmond korter og stå af ved det andet stop, Kiraly utca. Her tage vognen-bus (elektriske bus) nummer 70 i retning til Erzsebet Kiralyne utja og stå af ved 5. Stop Dozsa Gyorgy gaden. Gå på tværs af gaden og ringe med klokken ved 80 / A Dozsa Gyorgy gaden.

Fra den internationale busstation Nepliget:
Tage sporvogn nummer 1 eller 1A i retning til Bécsi ut og stå af ved 9.stop på Erzsebet Kiralyne utja. Her tage vognen-bus (elektriske bus) nummer 70 og stå af ved 4.stop på Dozsa Gyorgy gaden. Ring på klokken ved 80 / A. Dozsa Gyorgy street.

Fra Ferihegy Lufthavn:
Med taxa:. Det er den bedste måde, hvis du er to eller flere, men ikke tage Tourist Taxa co biler eller enhver privat taxa, de er meget dyre. Alt du skal gøre er at bestille via telefon en taxa på 2000000 De opkræver 3.600 HUF (aprox. 15 €) per en tur til overalt i Pest side af byen. I Ungarn er det almindeligt at give en 10% tip til taxachaufføren, men du er ikke forpligtet til at gøre det, hvis du ikke ønsker. Taxi operatører taler engelsk. Fortæl dem præcist i hvilken terminal du er, og hvor du vil vente på førerhuset -normally udenfor-så chaufføren vil nemt finde dig. Alle offentlige taxier har udskrevet i store bogstaver deres telefonnumre på begge sider af dørene, hvilket gør det lettere at genkende dem.

Med offentlig transport:
-ved tog: Hvis du er i Terminal 1, kan du gå med tog fra togstationen, som er modsat den Terminal. Det koster 300 ft for 2.den klasse (1,3 euro) til Nyugati pu (Western Railway Station), og det tager cirka 20 minutter. Derfra kan du følge vores anvisninger ovenfor.
-ved bus: Hvis du ønsker at gå med bus (fra både Terminal 1 og 2) du skal købe 2 billetter første (en for bussen og en til metro) fra billetten maskine ved busstoppestedet eller inde i lufthavnen bus . Tag bussen til det sidste stop (Kobanya-Kispest) -som også er det sidste stop af det blå metrolinie (M3). Så punch 2. billet før du går ombord metroen.
Tag på Nyugati pu, og herfra kan du følge over vores anvisninger.

BEMÆRK: Metroen kører fra 04.30 til 23,10 timer hver dag.

Ved lufthavnen minibus: Du kan tage Airport Minibus-som er billigere end en taxa, hvis du er alene. Gebyret er 2.990 HUF til 1 personer, til 2 personer koster 4,490 HUF.
 • Værdi for pengene 8.0
 • Sikkerhed 7.3
 • Område 7.2
 • Personale 7.7
 • Atmosfære 7.2
 • Renlighed 7.1
 • Faciliteter 7.7
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×