X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Barra Beach Club Oceanfront Hostel

Servidao da Prainha, 122, Barra da Lagoa, Florianopolis, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


95%Vurdering

  • 95%Værdi for pengene
  • 95%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 98%Personale
  • 97%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 95%Faciliteter

Oversat af Google Hvordan man kommer til her: ..
Fra lufthavnen med Taxi: Ca. 35 minutter og R $ 75 (Den hurtige og dyre løsning)
(Fortæl Taxi Driver 'Para o endelige da Barra da Lagoa em frente da Ponte Pencil Azul. «

Fra lufthavnen med bus: omkring 75 minutter og R $ 3,10 (Den lokale bus system er billig og regelmæssig Du kan rejse fra den ene ende af øen til den anden for R $ 3,10 blot overføre ved hver terminal.)

Fra lufthavnen, gå til gaden (50 meter), og drej til højre i 20 meter til den første bus stop, derefter tage bus 186 til den centrale busstation (Ticen) (ca. 20 minutter), derefter overføre på Centro Bus Station til Platform B og tage bus 320 eller 330 til Lagoa da Conceicao Terminal (ca. 40 minutter), og derefter overføre til bus 360 for at gå til Barra da Lagoa Terminal (ca. 15 minutter), som er det sidste stop.

Option Executive Bus # 2120 Center- Barra da Lagoa (R $ 7,00)

FRA Intercity Bus Station (Rodoviaria):
Gå uden for Intercity Bus station, drej til højre og gå omkring 100 meter, indtil du ser den lokale Bus Terminal (Ticen). Betal ved tælleapparatet på platformen A. Fang 320 eller 330 til Lagoa da Conceicao Terminal (ca. 40 minutter), og derefter overføre til bus 360 til Barra da Lagoa Terminal (ca. 15 minutter), som er det sidste stop.

** Vi kan arrangere en overførsel til lufthavnen eller Interstate Bus terminal kun fra Barra Beach Club. Registrerede taxier er lige uden for dørene til den lille og sikker lufthavn og Bus Terminal for at komme til vores Hostel. **

FRA Barra da Lagoa til Barra Beach Club
Når du ankommer til Barra da Lagoa Bus Terminal, vil du se den blå FOOT bro på din højre krydse floden. Gå over broen og drej til venstre op gangbroen (Servidao da Prainha) og fortsætter til omkring 90 meter til Barra Beach Club indgangen, som er på din højre. Passage har flere BBC tegn til at hjælpe guide dig.
*** Denne Vandrerhjemmet har ingen bil adgang eller larmende trafik ... YEA !! ***