X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Barraco #55

Rua de Assembleia, 19 Fundos, Nova Brasilia, Favela Complexo do Alemão, Rio de Janeiro, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


60%Vurdering

  • 40%Værdi for pengene
  • 60%Sikkerhed
  • 60%Område
  • 100%Personale
  • 60%Atmosfære
  • 60%Renlighed
  • 40%Faciliteter

Oversat af Google TAXI

Vi er beliggende i Complexo do Alemao, en favelaen, og selv nu sikkert er det stadig en stigmatiseret område, og taxachauffører normalt ikke lide at gå op. I stedet kan du tage en taxa til "Praça de Inhauma" (officielt kendt som Praça 24 de Outubro, men ikke kaldt det af de lokale), og derfra en "Kombi" (VW mini van) op. Fra Praça de Inhauma Følg blot de offentlige transportmidler instrukser fra bymidten nedenfor.


Selvfølgelig kan du altid spørge en taxachauffør, hvis de går op til Complexo do Alemao, som for nogle, der er ikke noget problem, men vær ikke lade dem skræmme dig: Taxachauffører spredes virkelig negative oplysninger om favelaer og advare turister ikke at gå der, fordi det er meningen at være alt for farligt! Dette er ikke tilfældet. Siden pacificering projektet i Rio er det nu sikkert for turister at komme ind i favela. Desuden, hvis du bor hos os, vil du blive behandlet pænt og respektfuldt, da fællesskabet kender vores arbejde!

En taxa i løbet af dagen bør være omkring 40 reais. Vær sikker på at tage en taxa fra AFGANG FLOOR (på anden sal i lufthavnen), og IKKE ankomsthallen gulvet, da de vil opkræve dig fordoble der!

OFFENTLIG TRANSPORT

Fra lufthavnen: Barraco # 55 er relativt tæt på Galeao / Tom Jobim lufthavnen og med bus vil det normalt tage dig omkring 20 minutter at komme her. Uden anden sal i lufthavnen, tage Onibus 915, eller en »Kombi '(en hvid mini bus) til" Bonsuceso ". Ved den afsluttende stop, kan du tage Teleferico (svævebane) op til stationen af ​​'Itararé ". Når du kommer ud af Teleferico station, foran og lidt til venstre vil du se en gade fører op fra stationen. Tag denne gade ('Rua da Assembleia ") og gå op i cirka 5 minutter, indtil du ser en lille firkant med udsigt over byen på din venstre side og en søjle med' Barraco # 55 'malet på det på din højre side. Tag lille gyde på højre side, og på din venstre vil du se en dør mærket '19 Fundos «.

Fra byens centrum: Tag metro linie 2 til 'Inhauma «, og overførsel til et Kombi (en hvid mini bus - de forlader fra tankstationen ved Inhaúma Square, en 4 minutters gang fra metro exit) til" Alvorada. Spørg chaufføren til at tabe dig ud på den "Igreja da Assembleia da Alvorada. De vil tabe dig ud foran en lille hvid kirke kompleks. Du vil se en søjle med 'Barraco # 55' malet på den. Tag lille gyde og på din venstre vil du se en dør mærket '19 Fundos «. Du er ankommet.