X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Base Auckland

Corner of Queen St and Darby St, Darby Street, Auckland, New Zealand

kort og rutebeskrivelse


76%Vurdering

  • 68%Værdi for pengene
  • 82%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 79%Personale
  • 71%Atmosfære
  • 69%Renlighed
  • 72%Faciliteter

Oversat af Google International:
Når gennem tolden, drej til højre. Dette vil tage dig til de bus, shuttle og taxaholdeplads områder uden for glasdørene af bygningen. Airbus er på den yderste højre, forbi holdepladsen. En Airbus forlader hver 20 min, 24 timer i døgnet - det er den billigste ride i Auckland. De vil tabe dig på vores dør.

Kørsel til Base Auckland:
Tag til Queen Street - det er hovedgaden i Auckland og er markeret på hvert kort. Kørsel ned Queen Street, drej til venstre ad Darby Street. Dette er et mindre gade mellem Victoria og Wellesley Street. Du kan se vores døråbningen fem meter ned Darby St, og der er en parkeringsplads 20 meter længere nede Darby Street.

På vej tilbage til lufthavnen:
Når du ønsker at vende tilbage til lufthavnen, så husk at få din Airbus billet i receptionen og få vores diskonteret sats! Airbus pick-up er lige på tværs af gaden fra Base Auckland og kører 24 timer om dagen. Shuttles kan bookes til en bestemt pick-up tid, 24 timer om dagen også. Du kan tage en taxa til og fra lufthavnen, men da det er 22 km fra centrum til lufthavnen billetprisen er meget højere end en shuttle eller Airbus. Hvis du tager en taxa spørg i receptionen for et diskonteret fast sats fra byen til lufthavnen.

Husk - Told og indvandring kræver, at du tjekke ind to timer før dit fly. Det er klogt at kontrollere i en time før indenrigsflyvninger, og glem ikke at føje rejsetid til dette, når du arrangere din pickup.