X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Beijing Downtown Backpackers

No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, Kina

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 83%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 87%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 84%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google Vores backpackers hostel ligger i centrum af byen inden hutong område og subway station er kun 5 minutter til fods.

Hvordan kommer man dertil
Fra lufthavnen
Med bus: Tag AirPort Express til Dongzhimen (25RMB). Derefter tage bus 107 til Bao Chao Hutong, som er den 6. stop (1RMB). Når du får ud af bussen, krydse vejen og begynde at gå i den retning, at bussen kom fra. Du er nødt til at se ud for en drejning på din højre, som er Nan Luo Gu Xiang. Vandrerhjemmet er en 3-4 minutters walkdown denne travle Hutong gade og ligger på højre side.
Taxa fra lufthavnen omkring 100rmb
Fra Central Train Station
Med bus: Tag bus 104 til Bei Bing Ma Si (1RMB) denne vej er parallel med Nan Luo Gu Xiang, krydse vejen og tage en af ​​de baner at nå det..
Taxi fra central station omkring 40RMB.
Fra West Train Station
Med bus: Tag bus 623 til LuoGuXiang, Nan Luo Gu Xiang er lige på tværs af vejen.
Tag metroen: Tag line9 formular Beijing vest train station til Baishiqiaonan, så overdragelsessteder linje 6, stoppestedet Nanluoguxiang.
Taxa fra West Train station omkring 50rmb.
Fra syd togstation
Tag metroen: Tag Line 4 formular Beijing syd togstationen til Pinganli, og derefter overføre Line6, stå af ved Nanluoguxiang.

Lufthavn pickup service: Vi vil tilbyde en gratis lufthavn afhentning for hver booking, hvis dit ophold hos os er længere end 5 dage. Dette er til rådighed for dem (mindre end 6 personer) bor hos os i 5 nætter i træk eller mere, hvis du reserveret en hel privat room.Not for spredte senge i dormitory.you bare nødt til at betale 20/50RMB for vejafgift og parkering gebyr ( 11rmb/hour). Oplys venligst flynummer og landing tid 3 dage før din ankomst. Vær opmærksom på, at hvis vi venter på dig mere end en halv time, skal du betale parkeringsafgift.

Tak!