X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Beijing Downtown Backpackers

No. 85, Nanluogu Alley, Dongcheng District, Beijing, Kina

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 92%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 88%Personale
  • 85%Atmosfære
  • 88%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Vores backpackere hostel ligger i centrum af byen inden for området hutong og subway station er kun 5 minutter til fods.

Hvordan kommer man dertil
Fra lufthavnen
Med bus: Tag AirPort Express til Dongzhimen (25RMB). Så tage bus 107 til Bao Chao Hutong, som er den 6. stop (1RMB). Når du får ud af bussen, krydse vejen og begynde at gå i den retning, at bussen kom fra. Du er nødt til at se ud for en drejning på din højre som er Nan Luo Gu Xiang. Vandrerhjemmet er en 3-4 minutters walkdown denne travle Hutong gade og ligger på højre side.
Taxa fra lufthavnen omkring 100rmb
Fra Central Train Station
Med bus: Tag bus 104 til Bei Bing Ma Si (1RMB) .Dette vej er parallel med Nan Luo Gu Xiang, krydse vejen og tage en af ​​de baner at nå det.
Taxa fra centralstationen omkring 40RMB.
Fra West Station
Med bus: Tag bus 623 til LuoGuXiang, Nan Luo Gu Xiang er lige på tværs af vejen.
Tag metro: Tag line9 formular Beijing vest togstationen til Baishiqiaonan, så overdragelsessteder linje 6, stoppestedet Nanluoguxiang.
Taxa fra West Train station omkring 50rmb.
Fra syd togstation
Tag metro: Tag Line4 formular Beijing South togstation til Pinganli, derefter overføre Line6, stoppestedet Nanluoguxiang.

Lufthavn pickup service: Vi vil tilbyde en gratis lufthavn afhentning for hver booking, hvis dit ophold hos os er længere end 5 dage. Dette er til rådighed for dem (mindre end 6 personer) der opholder sig hos os i 5 nætter i træk eller mere, hvis du reserveret en hel privat room.Not for spredte senge i dormitory.you bare nødt til at betale 20 / 50RMB for vejafgift og parkering gebyr ( 11rmb / time). Oplys venligst dit flynummer og landing tid 3 dage før din ankomst. Vær opmærksom på, at hvis vi vente på dig mere end en halv time, skal du betale gebyr for parkering.

Tak!