X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Best Island Hostel

Cankurtaran Mah.Kutlugun Sok.no 5 Sultanahmet Ista, Istanbul, Istanbul, Tyrkiet

kort og rutebeskrivelse


84%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 82%Sikkerhed
  • 98%Område
  • 86%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 78%Renlighed
  • 79%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen:
De mest almindelige og billig måde er at tage metroen til "Aksaray 'stop, som er det sidste stop. Lad Metrostationen og videregive udgang til sporvogn station (Aksaray) er der forbinder dig. Tag Tramway og stå af ved Sultanahmet Stop og følge linjen ned til St. Sophia (Røde Moské), passerer flere restauranter og informationskontor til højre. Kryds gaden i krydset og trafiklys og ind i gården mellem St. Sophia på din venstre og Den Blå Moske på din højre. Tag den første til venstre på taxa stop og følge hele vejen ned og tage en ret for enden af ​​gaden. Vi vil blive venter på dig 200 m ned af vejen på højre side af gaden.

Alternativt fra det sidste stop på Metro (Aksaray) kan du tage taxi og bede chaufføren til at tage dig til Sultanahmet Four Seasons Hotel (det eneste 5-stjernede hotel rundt). Vi er 200 m ned af vejen på højre hånd.

Du kan også tage en bus fra lufthavnen. Når du ankommer til lufthavnen, så spørg i informationen for Havas Bus Stop og tage bus til Taksim-pladsen, og derfra kan du tage en taxa og bede chaufføren til at tage dig til Sultanahmet Four Seasons Hotel (det eneste 5-stjernede hotel omkring). Vi er 200 m ned af vejen på højre hånd.