X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Bike Kaohsiung Hostel

No.128, Lixin Rd., Zuoying Dist., Kaohsiung City 8, Kaohsiung, Taiwan

kort og rutebeskrivelse


93%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 95%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 95%Personale
  • 92%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google Stærk anbefales at bruge MRT (metro / metro) til Bike Kaohsiung Hostel:

* Hvis du virkelig har brug for nogen retning for hjælp, så tøv ikke med at ringe på +886 (0) 960.098.031

-Fra Kaoshiung vigtigste staion

Terminalen busstationen er Kaohsiung Main Station, hvor MRT forbindelsen til 'Kaohsiung arena' station tager omkring 7 min.

Ved ankomsten til Kaohsiung Station, imod, at der er to sider af stationen. Gå venligst til forsiden af ​​stationen. Tag trappen til jordoverfladen og gå ud af stationen. Lige ud af stationen, bør du se en indgang til den underjordiske MRT station.

-Fra High Speed ​​Rail Zuoying Station
Fra ankomsthallen i Zuoying Station, bedes du tage afkørsel 1 til at nå jordoverfladen. Det tager kun 5 minutter og NT 20 $.

-Fra Kaohshiung lufthavn
Følg retningen til MRT staion og tage den røde linje til Kaohsiung arena station


Når du kommer med Kaohsiung MRT, tage den røde linje til "Kaohsiung arena 'station og kan du komme ud på afkørsel 4 og drej til højre straks Lisin Rd. Efter krydset vej Fumin vej og du finder os på No.128 Lisin Rd. efter ca 50m.

Det tager kun 3 minutter fra Exit 4 af MRT station til HER,

Vi er et stenkast fra Kaohsiung arena (mange popmusik koncert afholdes her), 3 minutter gåtur til Metro, og meget tæt på the Dragon og Tiger Tower samt den største lokale Natmarked (Rueifong Night Market). Den højtstående Speed ​​Railway station (train station samt) er kun 2 stoppesteder væk med metro!

Vi er også omgivet af Bakery & Cafe butik, Starbucks, italiensk restaurant, McDonalds, Burger King, lokale fødevarer restauranter og en 7-11 selvfølgelig. Alle af dem er inden for 1-3 minutters gang.