X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Boomerang Hostel & Apartments

Bank utca 7, 1st floor, Budapest, Ungarn

kort og rutebeskrivelse


81%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 96%Område
  • 80%Personale
  • 69%Atmosfære
  • 76%Renlighed
  • 76%Faciliteter

Oversat af Google Ejendom-adresse: Bank utca 7, 2. sal, 1054, Budapest, Bell: 11


Hvis du skal tage en taxa fra togstationen agt for at blive holdt for nar. De vil få dig her, men du vil blive meget overbelastede. Betal mindre end 10 € !!!

Må ikke ride den offentlige transport uden billet, som skal stanses før ridning.

Vær forsigtig med billet sælgere, der kan forsøge og korte ændre dig.

Fra Keleti togstation:
Venligst tage metroen (5:00 til 11:15) til Arany Janos metrostation, som er one-stop nord for hvor metrolinjer skærer - så skifte til den blå linje fra den røde der.

Ride til Arany Jnos utca (sidste stop). Find bygningen med en stor STIEBEL-ELTRON tegn, vi er i denne bygning kommer ind fra Bank utca, første dør # 7, Venligst ring # 11. Vi er på 1. sal.


Hvis du holder af at gøre din vej her på din egen vi er placeret ved Metro Arany Janos stop, som er et stop syd for Nyugati station, eller et stop nord for Deak ter på den blå linje.

For de gæster, der ville komme fra lufthavnen kan vi tilbyde en billig overførsel.

Venligst kontakt os via e-mail uge af ankomst for at arrangere afhentning.

Hvis du ikke har brug for denne service, bedes du e-mail os, og vi vil give dig ordentlig, godt detaljerede anvisninger til vores ejendom.

Tak!


Bemærk venligst at vi har brug for at vide, når du ankommer til at sikre nogen er her for at hilse på dig, når du ankommer derfor skal du bekræfte din ankomst via telefon eller e-mail for at arrangere din check-in!

Endnu engang, at de studerende siger jeg, skal du rådgive os om, når du ankommer, blot en hurtig e-mail vil være tilstrækkeligt. På forhånd tak

Hvis du kommer fra England eller Irland, er der pengeautomater overalt her; er der ingen grund til at ændre penge derhjemme banker med dårlige priser. Check www.xe.com at se satserne.

Se dig i Budapest!Venligst ring # 11