Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Borders Beyond

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
7.7
Meget godt 624 anmeldelser
  • Værdi for pengene 7.5
  • Sikkerhed 8.2
  • Område 8.2
  • Personale 8.3
  • Atmosfære 7.2
  • Renlighed 7.5
  • Faciliteter 7.2
BOOK NU
7.7
Meget godt 624 anmeldelser
  • Værdi for pengene 7.5
  • Sikkerhed 8.2
  • Område 8.2
  • Personale 8.3
  • Atmosfære 7.2
  • Renlighed 7.5
  • Faciliteter 7.2

De følgende anmeldelser er indsendt af kunder, der har reserveret i løbet af de seneste 12 måneder. Anmeldelserne og bedømmelserne i kassen er baseret på samlet feedback og er udtalelser fra de kunder, der har indgivet dem. De er ikke udtryk for Hostelworld.com's holdninger. På den måde får du en dugfrisk mening om, hvor godt et hostel i virkeligheden er.
Læs vores retningslinjer for bedømmelser

  • Vis:
  • Sorter Efter:
1 aug 2017
8.9

Si querés conocer lo más característico de nueva Zelanda, reserva en otra ciudad pero si vas a auckland este hostel cumple con lo básico bastante bien

    • 8.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
23 jul 2017
8.9

Bonne auberge, bien située dans un quartier cool et peu chère . ambiance très française !

    • 8.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
  • Anonym
  • New Zealand, Mand, 41+
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
6 jul 2017
5.4

Cleanliness was poor especially in toilets and showers....wfi didnt work in bedroom. General repairvof the place was poor.

    • 4.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 4.0Faciliteter
    • 6.0Personale
    • 4.0Atmosfære
    • 4.0Renlighed
  • Anonym
  • Frankrig, Kvinde, 41+
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
25 mar 2017
4.9

On doit payer l'eau chaude 50ct pourb 6mn de douche et on vous prend 5%sur la totalité de votre séjours avec la carte alors que sur le site on vous donne le prix avec toutes les taxes Les douches et les toilettes sont vraiment trop près de la cuisine et de la salle commune il n'y a donc aucune intimité. La cuisine et la.salle à manger sont sales et le mobiller très vétuste voire dégradé. LE personnel est sympatrique et accueillant.l"ambiance est bien aussi.

    • 4.0Værdi for pengene
    • 4.0Sikkerhed
    • 6.0Område
    • 4.0Faciliteter
    • 6.0Personale
    • 6.0Atmosfære
    • 4.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Hi Thank you for your comment. The shower price is in the hostel description, it is not a hidden fee. As for the card fees they apply only for credit card and overseas and it is displayed in the office. Regarding the layout of the building , unfortunately we cannot change it without rebuilding the house. Have a good and safe trip.

19 mar 2017
6.9

Have stayed here a few times and if you are working or just need a bed it's great value for money. If you are looking to socialise and meet people it's not so good. The common area is dingy and you have to pay for hot showers which lead right into the kitchen/common room. Lots of long term stayers so can be hard to break into the groups that already exist. Not a bad place but not great if you've just arrived in NZ. Good location by ponsonby and K road.

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 4.0Atmosfære
    • 6.0Renlighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×