X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Brussels Hello Hostel

Rue de l'Armistice 1, Bruxelles, Belgien

kort og rutebeskrivelse


80%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 73%Område
  • 82%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 83%Renlighed
  • 81%Faciliteter

Oversat af Google Bemærk venligst, at metroen stopper ved 0010 (ti tidligere midnat).

Fra Bruxelles 'internationale lufthavn (Zaventem):
Tag et tog går til Bruxelles fra nedenunder og stå af på Gare du Midi (Bruxelles Syd). Derfra tage linje 2 i metroen i retning af Simonis. Stå af ved Simonis og tager afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis du står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de l'Armistice 1..

Fra Charleroi Lufthavn:
Pas på! Charleroi lufthavn ikke er i nærheden af ​​Bruxelles; dens en times kørsel væk.
Tag shuttle bus fra lufthavnen til Bruxelles Midi (Bruxelles Syd) togstationen. Rejsetiden er cirka en time og koster 13. Derfra tage linje 2 i metroen i retning af Simonis. Stå af ved Simonis og tager afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis youre står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de lArmistice 1.

Fra Gare du Midi (Bruxelles Syd) togstation:
Tag Linje 2 eller 6 i metroen i retning af Simonis. Stå af ved Simonis og tager afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis youre står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de lArmistice 1.

Fra Hovedbanegården:
Tag metro linie 1 i retning af Gare de LOuest / Weststation. Stå af ved Beekant station. Herfra tage linje 2 til Simonis. Tag afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis youre står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de lArmistice 1.

Var kun omkring 100 m fra Simonis station.