X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Brussels Hello Hostel

Rue de l'Armistice 1, Bruxelles, Belgien

kort og rutebeskrivelse


78%Vurdering

  • 79%Værdi for pengene
  • 81%Sikkerhed
  • 70%Område
  • 80%Personale
  • 79%Atmosfære
  • 81%Renlighed
  • 79%Faciliteter

Oversat af Google Bemærk venligst, at metroen stopper ved 0010 (ti tidligere midnat).

Fra Bruxelles 'internationale lufthavn (Zaventem):
Tag et tog går til Bruxelles fra nedenunder og stå af på Gare du Midi (Bruxelles Syd). Derfra tage linje 2 i metroen i retning af Simonis. Stå af ved Simonis og tager afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis du står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de l'Armistice 1..

Fra Charleroi Lufthavn:
Pas på! Charleroi lufthavn ikke er i nærheden af ​​Bruxelles; dens en times kørsel væk.
Tag shuttle bus fra lufthavnen til Bruxelles Midi (Bruxelles Syd) togstationen. Rejsetiden er cirka en time og koster 13. Derfra tage linje 2 i metroen i retning af Simonis. Stå af ved Simonis og tager afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis youre står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de lArmistice 1.

Fra Gare du Midi (Bruxelles Syd) togstation:
Tag Linje 2 eller 6 i metroen i retning af Simonis. Stå af ved Simonis og tager afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis youre står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de lArmistice 1.

Fra Hovedbanegården:
Tag metro linie 1 i retning af Gare de LOuest / Weststation. Stå af ved Beekant station. Herfra tage linje 2 til Simonis. Tag afkørslen til Avenue de Jette. Kig efter den store, hvide Godiva fabrik; hvis youre står foran det, står fabrikken, vandrerhjemmet er 20m til højre på Rue de lArmistice 1.

Var kun omkring 100 m fra Simonis station.