X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Ungarn

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 85%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 92%Personale
  • 72%Atmosfære
  • 86%Renlighed
  • 78%Faciliteter

Oversat af Google Kørselsvejledning til Budapest Budget Hostel:

GPS-koordinater:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
Ipar u. 15-21
Budapest
1095

Uanset hvilken form for offentlig transport, du bruger i Budapest, skal du ikke glemme at købe din billet på forhånd (du kan ikke købe det om bord) og punch det på køretøjet.

Fra lufthavnen:
Tag bus 200E indtil det endelige bestemmelsessted, Kőbánya-Kispest. Tag den blå metrolinie indtil Corvin negyed. Skift til sporvogne 4 og 6, rejser 2 stop og stå af ved Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter 5 minutters gang på højre side vil du støde ind i Ipar utca. Drej til denne gade og på den venstre side snart vil du se skiltet Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren.

Fra Train Station Keleti:
Tag bus 5, 7, 173, 7E, 173E og stå af på Blaha Lujza ter. Herfra tager sporvogne 4 og 6, og stå af ved Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter 5 minutters gang på højre side vil du støde ind i Ipar utca. Drej til denne gade og på den venstre side snart vil du se skiltet Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren :)

Fra Train Station Nyugati:
Tag sporvogn 4 eller 6 og stå af ved Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter 5 minutters gang på højre side vil du støde ind i Ipar utca. Drej til denne gade og på den venstre side snart vil du se skiltet Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren :)