X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Ungarn

kort og rutebeskrivelse


84%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 74%Område
  • 90%Personale
  • 79%Atmosfære
  • 79%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Kørselsvejledning til Budapest Budget Hostel:

GPS-koordinater:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
Ipar u.. 15-21
Budapest
1095

Uanset hvilken form for offentlig transport, du bruger i Budapest, så glem ikke at købe din billet i forvejen (du kan ikke købe det om bord) og punch det på køretøjet.

Fra lufthavnen:
Tag bus 200E indtil det endelige bestemmelsessted, Kőbnya-Kispest. Tag den blå metrolinie indtil Corvin negyed. Skift til sporvogne 4 eller 6, rejser 2 stop og stå af på Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter en 5 minutters gåtur på den højre side, du vil støde ind i Ipar utca. Drej ind i denne gade og på den venstre side snart youll se tegn Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren.

Fra togstationen Keleti:
Tag bus 5, 7, 173, 7E, 173E og stå af på Blaha Lujza tr. Derfra tage sporvogn 4 eller 6, og stå af ved Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter en 5 minutters gåtur på den højre side, du vil støde ind i Ipar utca. Drej ind i denne gade og på den venstre side snart youll se tegn Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren :)

Fra togstationen Nyugati:
Tag sporvogne 4 eller 6 og stå af ved Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter en 5 minutters gåtur på den højre side, du vil støde ind i Ipar utca. Drej ind i denne gade og på den venstre side snart youll se tegn Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren :)