X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Ungarn

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 79%Område
  • 90%Personale
  • 81%Atmosfære
  • 82%Renlighed
  • 81%Faciliteter

Oversat af Google Kørselsvejledning til Budapest Budget Hostel:

GPS-koordinater:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
Ipar u.. 15-21
Budapest
1095

Uanset hvilken form for offentlig transport, du bruger i Budapest, så glem ikke at købe din billet i forvejen (du kan ikke købe det om bord) og punch det på køretøjet.

Fra lufthavnen:
Tag bus 200E indtil det endelige bestemmelsessted, Kőbnya-Kispest. Tag den blå metrolinie indtil Corvin negyed. Skift til sporvogne 4 eller 6, rejser 2 stop og stå af på Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter en 5 minutters gåtur på den højre side, du vil støde ind i Ipar utca. Drej ind i denne gade og på den venstre side snart youll se tegn Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren.

Fra togstationen Keleti:
Tag bus 5, 7, 173, 7E, 173E og stå af på Blaha Lujza tr. Derfra tage sporvogn 4 eller 6, og stå af ved Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter en 5 minutters gåtur på den højre side, du vil støde ind i Ipar utca. Drej ind i denne gade og på den venstre side snart youll se tegn Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren :)

Fra togstationen Nyugati:
Tag sporvogne 4 eller 6 og stå af ved Mester utca. Gå langs gaden Mester utca. Efter en 5 minutters gåtur på den højre side, du vil støde ind i Ipar utca. Drej ind i denne gade og på den venstre side snart youll se tegn Budapest Budget Hostel. Vi har en særskilt klokke i midten af ​​den store brune dør trykke på den og vente, indtil vi åbner døren :)