X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til CabanaCopa Hostel

Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana, Rio de Janeiro, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


80%Vurdering

  • 72%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 90%Område
  • 80%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 75%Renlighed
  • 76%Faciliteter

Oversat af Google CabanaCopa Hostel er meget let at finde - det er kun en blok fra Arcoverde metrostation. En stor koloniale hus beliggende i hjertet af Copacabana beach, den mest berømte kvarter i Rio de Janeiro.

Ved Taxi til Arcoverde metrostation:
Fra lufthavnen:
Afhængig af tiden, bør en gul taxa koste mellem 30-40 reais. En særlig taxi (hvid, blå eller rød) bør koste mellem 80-100 reais. Du skal blot vise eller fortælle føreren at gå til Arcoverde metro station, sammen med vores adresse, de vil vide, hvor de skal gå. Vi kan også arrangere lufthavnstransport, hvis du foretrækker!

Fra busterminalen:
Tag en særlig taxa fra lige uden for busterminalen. Du betaler et fast gebyr ved skranken. Det vil koste omkring 20 reais for at komme til Copacabana. Du skal blot vise eller fortælle føreren at gå til Arcoverde metro station, sammen med vores adresse, de vil vide, hvor de skal gå.


Med bus til Arcoverde metrostation:
Fra lufthavnen:
Den billigere løsning er den 'rigtige' bus. Gå ud af ankomsthallen, tage en højre forbi de ventende taxaer og se ud for lufthavnen busstoppested. Det koster omkring 6 reais og føreren taler engelsk. Det går langs de vigtigste strand vej af Copacabana - 'Avenida Atlantica ". Bed om at stoppe på Copacabana Palace Hotel. Derefter kan du gå ned ad gaden 'Rodolfo Dantas' op til Cardeal Arco Verde metrostation.

Fra busterminalen:
Tag den 'rigtige' Bus fra foran busterminalen. Det koster 4 reais og føreren taler engelsk. Gå forbi taxaholdeplads lige uden for stationen og vente på bussen på den side af vejen modsatte. De kører hvert 15. minut og stopper på den største strand vej (Avenida Atlantica). Bed om at stoppe på Copacabana Palace Hotel. Derefter kan du gå ned ad gaden 'Rodolfo Dantas' op til Cardeal Arco Verde metrostation.

Fra Arcoverde metrostation CabanaCopa Hostel:
Gå bag stationen og drej til højre ved siden af ​​tankstationen - vil du se gaden 'Rua Guimaraes Natal. Walk, indtil du ser Chacrinha Park. Vi er på husnummer 12 op parken gaden. En stor grøn og gul hus med en bambus hegn. Det er nemt at se!