X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til CabanaCopa Hostel

Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana, Rio de Janeiro, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 86%Område
  • 80%Personale
  • 81%Atmosfære
  • 86%Renlighed
  • 76%Faciliteter

Oversat af Google CabanaCopa Hostel er meget let at finde - det er kun en blok fra Arcoverde metrostation. En stor koloniale hus beliggende i hjertet af Copacabana beach, den mest berømte kvarter i Rio de Janeiro.

Med taxa til Arcoverde metrostation:
Fra lufthavnen:
Afhængig af tiden, bør en gul taxa koste mellem 30-40 reais. En særlig taxa (hvid, blå eller rød) bør koste mellem 80-100 reais. Blot vise eller fortælle føreren at gå til Arcoverde metro station, sammen med vores adresse de vil vide, hvor de skal gå. Vi kan også arrangere en lufthavn transfer service, hvis du foretrækker!

Fra busterminalen:
Tag en særlig taxa fra lige uden for busterminalen. Du betaler et fast gebyr på tælleren. Det vil koste omkring 20 reais for at komme til Copacabana. Blot vise eller fortælle føreren at gå til Arcoverde metro station, sammen med vores adresse de vil vide, hvor de skal gå.


Med bus til Arcoverde metrostation:
Fra lufthavnen:
Den billigere løsning er den 'rigtige' bus. Gå ud af ankomsthallen, tage en højre forbi de ventende taxier og se ud for busstoppestedet lufthavn. Det koster omkring 6 reais og føreren taler engelsk. Det går langs den vigtigste strand vej af Copacabana - Avenida Atlantica «. Bed om at stoppe på Copacabana Palace Hotel. Derefter gå du ned ad gaden 'Rodolfo Dantas' op til Cardeal Arco Verde metrostation.

Fra busterminalen:
Tag den 'rigtige' Bus fra foran busterminalen. Det koster 4 reais og føreren taler engelsk. Gå forbi taxaholdeplads lige uden for stationen og vente på bussen på den side af vejen overfor. De kører hvert 15. minut og standser på de vigtigste strand road (Avenida Atlantica). Bed om at stoppe på Copacabana Palace Hotel. Derefter gå du ned ad gaden 'Rodolfo Dantas' op til Cardeal Arco Verde metrostation.

Fra Arcoverde metrostation CabanaCopa Hostel:
Gå bag stationen og drej til højre ved siden af ​​gas station - vil du se gaden 'Rua Guimaraes Natal «. Walk indtil du ser Chacrinha Park. Vi er i hus nummer 12 op parken gaden. En stor grøn og gul hus med en bambus hegn. Det er nemt at se!