X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Canape Connection

12 A William Gladstone Street, Sofia, Bulgarien

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 92%Personale
  • 85%Atmosfære
  • 92%Renlighed
  • 86%Faciliteter

Oversat af Google Du kan nemt komme her fra lufthavnen, Central bus-og jernbanestationer.

Fra de vigtigste bus-og togstation tage metroen retning Lozenets (Лозенец) og stå af på NDK station. Exit på Vitosha Blvd. Walk 4 blokke nord på Vitosha Blvd indtil du kommer til William Gladstone Str. (Уилиям Гладстон). Drej til venstre, og efter den anden blok, du vil se skiltet 12A og Canape Connection på venstre side

Hvis du bruger på landtransport:
Køb to billetter 1,00 BGN hver (én til dig og én til din rygsæk) fra driveren eller fra en kiosk og når du får på bussen straks punch to billetter. Hvis du ikke slå dem, de er ikke gyldige.

Hvis du er en gruppe af 3 eller 4 personer, er det omkring samme pris at tage en taxa. Venligst imod, at prisen pr km skal være mindre end 1 BGN (ca. 0,60-0,70 BGN). Dette kan let ses på klistermærker på bilens vinduer. Vi anbefaler, at kontrollere, at før du hopper ind i taxa, fordi der er en masse falske taxier omkring lufthavnen, og de stationer, der opkræver en masse mere.

Fra lufthavnen:
Fange bus nummer 84 (fra Terminal 1 og 2) og stå af ved det sidste stop, opkaldt BSFS (БСФС). Derefter krydse tværs vejen mod Starbucks og gå 3 blokke til Patriarh Evtimii Square (kendt som Popa) og fange en sporvogn nummer 12 eller 18 for 3 stop, stå af på Makedonien-pladsen stop (Площад Македония). Så hvis du står over pladsen drej til venstre og gå 4 blokke på Hristo Botev Boulevard (бул. Христо Ботев), og drej til venstre ved den 4th street. Det er William Gladstone Street (ул. Уилям Гладстон). Gå 1 blok yderligere - vil du se nummeret 12A på højre side.