X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Caroline Lodging Family House

Urb. Avitentel Mz., Huaraz, Peru

82%Vurdering

 • 89%Værdi for pengene
 • 82%Sikkerhed
 • 76%Område
 • 80%Personale
 • 80%Atmosfære
 • 84%Renlighed
 • 80%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Det skilt over døren siger 'Velkommen til vores hjem "og intet kunne være mere sandt og på grund af, at Caroline Lodging er den bedste budget mulighed for Huaraz.

Prisen inkluderer morgenmad og meget mere. Og på grund af dette Anbefales i Lonely Planet, fodaftryk og Routard

****************** Vigtigt **********
Advarsel om en velorganiseret fidus! Hvis du rejser med Cruz del Sur til Huaraz, vil du blive angrebet, så snart du får ud af bussen. Disse mennesker synes at arbejde for Cruz del Sur, men de er ikke! De betaler høje gebyrer for at få lov til at fidus i deres bus terminal. Disse mennesker bliver betalt provision for hver aften du bo i en af ​​de vandrerhjem, der er anført i deres brochure
De vil også forsøge at sælge dig overpris ture og trekkings. Dette er en velorganiseret fupnummer inde busterminalen af ​​Cruz del Sur. Vi ikke betale disse mennesker så vores sted ikke anbefales af dem. I stedet bliver vores hostel: langt væk, fuld, beskidt, uvenlig. Den seneste, vi har hørt, var, at vores hostel er fuld af israelske, yeah right! Du tror ikke nogen ord for disse mennesker. De gør selv falske telefonopkald til at tjekke vores (u) tilgængelighed. Inde i terminalen af ​​Cruz del Sur, de har parkeret deres bil / varevogn som betales af turister provision. Dont få bord på deres minibus. (andre muligheder fra Lima: Z-Buss, sociale, Movil Tours, Rodriques, Cavassa og Julio Cesar at komme til Huaraz.

Vores hostel vil tilbyde dig en økonomisk ophold med en fornemmelse som hjemme atmosfære.

Begyndende med en gratis afhentning fra busterminaler i Huaraz Vi serverer morgenmad på vores tagterrasse, som er inkluderet i værelsesprisen.

Ikke inkluderet er brugen af ​​Internet (1 time 1 sol, 30mins 0,50 sol). Køkken-anvendelse er en sol per person, når du er villig til at bruge gas. Varmt vand er til rådighed hele dagen for at gøre te, kaffe eller suppe. På vores femte mel finder du vores mini-biograf, hvor du kan nyde de bedste film til rådighed, en sol en person. Vaskeriservice til rådighed for 4 såler en kilo. Book udveksling 1 til 1 og også bøger til leje.

Dette er en utroligt venlige hostel i Huaraz. Anbefales i forskellige guidebøger.

Bemærk: Nogle gange er vi i stand til at få alle vores (økonomiske) dobbeltværelser online, fordi folk holde kommer og går, og vi dont ønsker dobbelt bookinger. For dette, foreslår vi at være sikker på, at give os et opkald, og bede om tilgængelighed for de kommende dage. Du vil finde vores hjemmeside og telefonnummer på internettet. Så selv hvis du ikke kan bestille en dobbeltværelser, betyder det ikke, at vi ikke har dem.

I et par linier:
Fantastisk sted med smukke overblik over bjergene, hvor dine værter vil gøre alt for at gøre dit ophold det bedste youve havde.
Have morgenmad og nyde den spektakulære bjerge på vores terrasse.
Alle værelser har morgenmad inkluderet og det er ikke kun marmelade og smør, som du finder i de fleste steder i Peru.
Vi hjælper dig med at planlægge din bjerg tur og har køkken faciliteter, hvis du ønsker at forberede dit eget måltid.
Vores hostel ligger i et meget sikkert og roligt kvarter, så du ikke har støjen fra byens centrum med biler, der bruger deres horn i løbet af natten. Vi er 8 minutter til fods fra Plaza de Armas, og ikke så langt væk som nogle rejsehåndbøger abonnerer.
Hvor mange hostels under din rejse har samlet dig op og bragte dig væk til busterminalen? Ja, det gør vi.

Dette er en utroligt venlige økonomisk hostel i Huaraz. Hvis du går til Huaraz, skal du have opholdt sig med familie af Caroline.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Brætspil
 • Morgenmad inkluderet
 • dvd'er
 • Køkken
 • Faciliteter til tøjvask
 • Lounge


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Caroline Lodging Family House Located at Urb. Avitentel Mz., , Huaraz.
Caroline Lodging Family House
Peru
Huaraz Urb. Avitentel Mz.
82% 116
-9.5321939 -77.5332427
Caroline Lodging Family House
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     6 Seng Fælles Sovesal     6 Seng Sovesal For Mænd     6 Seng Sovesal For Kvinder     Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse