X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Castel d'Arno

Str. Castel d'Arno,8, Loc. Pianello, Perugia, Italien

ingen bedømmelse

 • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
I midten af ​​de smukke umbriske dale og bakker, og med en enestående panoramaudsigt, mellem Perugia og Assisi, Castel d'Arno er en helt restaureret burgh af det 13. århundrede. Vi har 5 lejligheder og sommerhuse med eget badeværelse. Vores land-Huset er omgivet af en utrolig rose og oliven, inden i hvilken der er en ny og panoramisk swimmingpool.

Landstedet er beliggende i en strategisk position i nærheden af ​​mange byer af særlig turistmæssig interesse (Perugia, Assisi, Gubbio, Spoleto, Todi, Spello, etc). Desuden er vi til små skridt fra S. Egidio Airport, der bliver for nylig anløbshavn internationale linjer lave omkostninger (Ryanair, etc).

I dag landet huset, efter restaureringen job, har 5 karakteristiske lejligheder meget komfortable, alle med synet på den pragtfulde udsigt over umbriske dale. Vores land Huset er opdelt i 5 pænt indrettede og komfortable lejligheder, med udstyret tekøkken og eget badeværelse, linned og opvarmning. Bred parkering inde i kabinettet.
For vores værter sætter vi en lokal brug på vaskeri (med 2 vaskemaskiner, gratis brug).

For alle dem, der er eftersøgt for at gøre pizza, er det også muligt at bruge en storslået brænde ovn ligger i vores karakteristisk gårdhave; der er også en stor grill i haven.

Og desuden er det muligt at få brug af den brede haven og swimmingpoolen for behagelige øjeblikke af afslapning.
Nær Castel d'Arno er der to restauranter, hvor det er muligt at have aftensmad med moderate priser og for at være i stand til at smage den typiske umbriske køkken.

Vores er det ideelle ophold sted for hvem privilegier den menneskelige kontakt i en venlig, afslappende og behagelig atmosfære.
Ud til den velkendte gæstfrihed, vil du også og dyrebare råd optimale finde for at gøre dit ophold behageligt og interessant.

Castel d'Arno ligger kun 12 km fra det historiske centrum af Assisi og 13 km fra Perugia. S. Egidio Airport 12 km.
Et par minutter i bil vil tage dig til de vigtigste kunst centre i Umbrien:
- Perugia (historiske centrum) 13 km
- Assisi 12 km
- Gubbio 30 km
- Spello 20 km
- Spoleto 35 km
- Todi 35 km
- Og kun 25 km fra Trasimeno-søen.

og derefter: Siena 90 km, Firenze 150 km.

Vores 5 lejligheder er så opkaldt:

IL CUCINONE med 2-4 senge. Beliggende på første sal i vores hus på landet, det er et stort værelse med MQ 50 og højt til loftet med karakteristisk garret og en romantisk balkon, der peger ud på haven og en fantastisk udsigt. Den består af en dobbeltseng, en kvist med to enkelt-senge, privat badeværelse, udstyret tekøkken.

Gli Ulivi med 4 senge. Beliggende på første sal i vores hus på landet, det giver en smuk udsigt over den brede have med oliven træer og roser, hvor swimmingpoolen af ​​nyere erkendelse er placeret. Det er karakteristisk lejlighed på MQ. 50 og består af en dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge-senge, privat badeværelse, udstyret tekøkken.

L'ORTO med 2-3 senge. Beliggende på stueetagen i vores hus på landet, med egen indgang, det står over haven med oliven træer og har en privat lille gårdhave. Det er en lejlighed på MQ 40 og består af en bred dobbelt-værelse med også en enkelt seng, privat badeværelse, stue med udstyret tekøkken.

Il Cortile med 4-6 senge. Beliggende på første sal i vores hus på landet, det står den karakteristiske gård med panoramaudsigt. Det er en lejlighed på MQ 65 og består af to dobbeltværelser, privat badeværelse, stue med udstyret tekøkken.
og derefter pakken IL Subasio med 6-11 senge. Beliggende på anden sal i vores hus på landet, denne lejlighed er ca 170 MQ i størrelse og består af et stort dobbelt-værelse, en anden dobbelt-værelse, et stort rum med 6 enkeltsenge, et kvistværelse med divan dobbeltseng, 2 karakteristik badeværelser (hvoraf den ene med et stort badekar), en stue med TV og DVD, et stort køkken med kaminen og opvaskemaskine.

Check ind 12:00 til 21:00, hvis du ankommer senere bedes du rådgive os.

Tjek 10:00

Hvis du bruger varmen prisen er:
Til lejligheden for 11 personer: 3 euro i timen
For lejlighed til 6 personer: € 1,50 pr time
For de andre lejligheder: 1 euro i timen.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Komfur
 • Opvaskemaskine
 • Køleskab
 • Internetadgang
 • Parkering
 • Swimmingpool
 • Køkkenudstyr
 • Vaskemaskine
 • Handicapvenlig


Politikker

 • Kreditkort accepteres
 • Ingen udgangsforbud


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Castel d'Arno Located at Str. Castel d'Arno,8, Loc. Pianello, Perugia.
Castel d'Arno
Italy
Perugia PERUGIA Str. Castel d'Arno,8, Loc. Pianello
0% 1
43.1502211 12.5382328
Castel d'Arno
    Værelser til rådighed     4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     6 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     12 Seng Privat Værelse Med Bad/wc