X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Castle Tam Hostel

Avenida 4,100 metros oeste Escuela de la Roosevelt, San Pedro, San Jose, Costa Rica

kort og rutebeskrivelse


84%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 85%Område
  • 88%Personale
  • 83%Atmosfære
  • 75%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Oversat af Google Fra Juan Santamaria lufthavn vi er 30 minutter med taxi. Vi kan arrangere en Lufthavnstransport til at samle dig op i lufthavnen for 30 dollar. Send vandrerhjemmet en mail på castletamhostel@gmail.com at arrangere rumfærgen. Hvis du ønsker at tage en taxa fra lufthavnen give ham følgende retninger:

1.. 'En San Pedro ... "
2.. 'Cien metros al Oeste de la Escuela Roosevelt.
3.. 'La Casa Blanca esquinera.

Hvis du ønsker at spare penge og kan tale lidt spansk, kan du tage bybus downtown. Det koster mindre end $ 1 envejs men du bør bruge Costa Rica penge (Colones) til at betale. Busstoppestedet er på den anden side af parkeringshus efter du forlader lufthavnen lige efter du fortoldes.

FRA LUFTHAVN BUS STOP DOWNTOWN: På dette tidspunkt vi anbefaler at tage en taxa ved hjælp af vejledningen ovenfor, men hvis du føler dig tryg nok navigere gaderne i San Jose til fods bruge følgende retninger. Busstoppestedet ligger på Avenida 2.. Nordpå én blok til fodgængere kun gågade kaldet Avenida Central. Drej til højre (øst) og gå hele vejen til slutningen af ​​det indtil trafikken starter igen. Du bør se en linje af busser lige foran dig. Tag nogen af ​​dem for omkring 210 Colones. Efter ca en 7-10 minutters bustur være på se ud for en stor rundt omkring. Du har brug for at komme af ved næste stop. Det er foran San Pedro Outlet Mall, en tre etagers crimson bygning. Afslut bussen og drej til højre. Walk for 50 meter mod Banco Nacional. Drej til venstre (syd) går mellem Outlet Mall og banken. Gå to blokke. Der vil være en fodboldbane (fodboldbane) på din venstre side. Når du når til Escuela Roosevelt drejes til højre (vest). Castle Tam Hostel er i slutningen af ​​blokken, på hjørnet.

FRA COCA COLA BUS STATION (Jaco, Santa Teresa, Montezuma, TAMARINDO): Afslut stationen og gå syd to blokke. Syd er modsat fra hvor busserne er parkeret. Når du når den travle gade drej til venstre i retning af trafikstrømmen. Du vil se alle de biler, dreje til højre, men du er nødt til at fortsætte med at gå lige. Når du når til fodgængere kun gågade, du er ankommet til Avenida Central. Gå hele vejen til enden af ​​det (ca. 15 blokke) indtil trafik starter igen. Du bør se en linje af busser lige foran dig. Tag nogen af ​​dem for omkring 210 Colones. Efter ca en 7-10 minutters bustur være på se ud for en stor rundt omkring. Du har brug for at komme af ved næste stop. Det er foran San Pedro Outlet Mall, en tre etagers crimson bygning. Afslut bussen og drej til højre. Walk for 50 meter mod Banco Nacional. Drej til venstre (syd) går mellem Outlet Mall og banken. Gå to blokke. Der vil være en fodboldbane (fodboldbane) på din venstre side. Når du når til Escuela Roosevelt drejes til højre (vest). Castle Tam Hostel er i slutningen af ​​blokken, på hjørnet.