Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Catania City Center

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Via naumachia 103

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra lufthavnen:

- Med bil:
Når du forlader lufthavnen, du nødt til at følge retningen til 'Catania PORTO «, når du vil se havnen i Catania ved din højre vil du finde en rund punkt med en Mc Donald Fastfood. Du vil gå rundt og tage den lille stigning på omkring 20 meter, ved slutningen af ​​klatre du nødt til at gå til højre og derefter tage den første vej på venstre hånd kaldet "Via del Plebiscito. Følg denne gade indtil du finder på din højre en ESSO Benzin Station, der er du nødt til at tage gaden til højre og drej til højre igen i Via Naumachia. Vi er den gule bygning med vindmøller på nummer 103!

--By Bus:
lige uden for bygningen finder du busstationen, der bør du vente på bus nummer 457 (husk at købe billet på forhånd i Tabacchi butikken inde i lufthavnen, det koster 1 €) og stå af i 'Piazza San Placido '. Drej til venstre i Via Vittorio Emanuele og nå Piazza Duomo.
På venstre side af pladsen finder du et springvand og derfra begynder det Via Garibaldi. Tag denne gade og gå lige på, indtil du vil nå nummer 187. Tænd venstre i Via Abate Ferrara og derefter til højre i Via Naumachia. Se på den venstre side af gaden: på det nummer 103 finder du vores gule bygning, med vindmøller på altanerne !!


Hvis du vil ankomme med tog, når du forlader den station, du finder et busstoppested. Du er nødt til at tage bussen n431Nero og du er nødt til at komme ud i Via Plebiscito ved busstoppestedet foran Panifico Carrasi, lige før en lille Square, på gaden nummer 290. Her tage gaden på hjørnet med Panificio, Via Abate Ferrara og du er nødt til at vende ved den første gade på venstre ad Via Naumachia. Vi er den gule bygning på det nummer 103.


Hvis du ønsker at tage en taxa kan koste omkring € 20,00.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.