X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Catania City Center

Via naumachia 103, Catania, Italien

kort og rutebeskrivelse


81%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 80%Sikkerhed
  • 90%Område
  • 90%Personale
  • 70%Atmosfære
  • 80%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen:

- Med bil:
Når du forlader lufthavnen, du nødt til at følge retningen til 'Catania PORTO «, når du vil se havnen i Catania ved din højre vil du finde en rund punkt med en Mc Donald Fastfood. Du vil gå rundt og tage den lille stigning på omkring 20 meter, ved slutningen af ​​klatre du nødt til at gå til højre og derefter tage den første vej på venstre hånd kaldet "Via del Plebiscito. Følg denne gade indtil du finder på din højre en ESSO Benzin Station, der er du nødt til at tage gaden til højre og drej til højre igen i Via Naumachia. Vi er den gule bygning med vindmøller på nummer 103!

--By Bus:
lige uden for bygningen finder du busstationen, der bør du vente på bus nummer 457 (husk at købe billet på forhånd i Tabacchi butikken inde i lufthavnen, det koster 1 €) og stå af i 'Piazza San Placido '. Drej til venstre i Via Vittorio Emanuele og nå Piazza Duomo.
På venstre side af pladsen finder du et springvand og derfra begynder det Via Garibaldi. Tag denne gade og gå lige på, indtil du vil nå nummer 187. Tænd venstre i Via Abate Ferrara og derefter til højre i Via Naumachia. Se på den venstre side af gaden: på det nummer 103 finder du vores gule bygning, med vindmøller på altanerne !!


Hvis du vil ankomme med tog, når du forlader den station, du finder et busstoppested. Du er nødt til at tage bussen n431Nero og du er nødt til at komme ud i Via Plebiscito ved busstoppestedet foran Panifico Carrasi, lige før en lille Square, på gaden nummer 290. Her tage gaden på hjørnet med Panificio, Via Abate Ferrara og du er nødt til at vende ved den første gade på venstre ad Via Naumachia. Vi er den gule bygning på det nummer 103.


Hvis du ønsker at tage en taxa kan koste omkring € 20,00.