Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Che Lagarto Suites São Paulo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Rua Humberto I, 745

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Det er muligt at leje en TRANSFER gennem modtagelse af Hostel.

Fra Guarulhos Internacional lufthavn: Tag lufthavnen bus fra EMTU til Tatuapé metrostation. Fra dette sted tage den røde linje på vej til "Palmeiras - Barra Funda" og slip på Sé station, ændre tothe Blue Line på vej til "Jabaquara", og slip på Ana Rosa station. Der kan du gå gennem Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre ved Humberto I Street.

Fra Congonhas Lufthavn: Tag 875A-10 bus "Aeroporto - Perdizes", drop på São Judas metrostation og tage den blå linje på vej til "Tucuruvi" droping på Ana Rosa station. Der kan du gå gennem Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre på Humberto I Street.

Fra Palmeiras Bus Station-Barra Funda: Gå til metrostation inde busstationen og tage den røde linje på vej til "Kor - Itaquera" og slip på Sé Station, så skifte til den blå linje på vej til "Jabaquara "og slip på Ana Rosa Station. Der kan du gå med Conselheiro Rodrigues Alves Av. Og drej til venstre ved Humberto I Street.

Fra Tietê Bus Station: Gå til metrostation inde busstationen og tage den blå linje på vej til "Jabaquara", og slip på Ana Rosa Station. Der kan du gå ved Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre ved Humberto I Street.

Fra tværkommunale Jabaquara Bus Station: Gå til metrostation inde busstationen og tage den blå linje på vej til "Tucuruvi", og slip på Ana Rosa Station. Der kan du gå ved Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre ved Humberto I Street.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×