X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Che Lagarto Suites São Paulo

Rua Humberto I, 745, Sao Paulo, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


84%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 70%Område
  • 100%Personale
  • 70%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 80%Faciliteter

Oversat af Google Det er muligt at leje en TRANSFER gennem modtagelse af Hostel.

Fra Guarulhos Internacional lufthavn: Tag lufthavnen bus fra EMTU til Tatuapé metrostation. Fra dette sted tage den røde linje på vej til "Palmeiras - Barra Funda" og slip på Sé station, ændre tothe Blue Line på vej til "Jabaquara", og slip på Ana Rosa station. Der kan du gå gennem Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre ved Humberto I Street.

Fra Congonhas Lufthavn: Tag 875A-10 bus "Aeroporto - Perdizes", drop på São Judas metrostation og tage den blå linje på vej til "Tucuruvi" droping på Ana Rosa station. Der kan du gå gennem Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre på Humberto I Street.

Fra Palmeiras Bus Station-Barra Funda: Gå til metrostation inde busstationen og tage den røde linje på vej til "Kor - Itaquera" og slip på Sé Station, så skifte til den blå linje på vej til "Jabaquara "og slip på Ana Rosa Station. Der kan du gå med Conselheiro Rodrigues Alves Av. Og drej til venstre ved Humberto I Street.

Fra Tietê Bus Station: Gå til metrostation inde busstationen og tage den blå linje på vej til "Jabaquara", og slip på Ana Rosa Station. Der kan du gå ved Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre ved Humberto I Street.

Fra tværkommunale Jabaquara Bus Station: Gå til metrostation inde busstationen og tage den blå linje på vej til "Tucuruvi", og slip på Ana Rosa Station. Der kan du gå ved Conselheiro Rodrigues Alves Av. og drej til venstre ved Humberto I Street.