X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Cheers Lighthouse

küçük ayasofya mahallesi, Çayıroğlu sokak no 16 Sultanahmet, Istanbul, Tyrkiet

kort og rutebeskrivelse


95%Vurdering

  • 95%Værdi for pengene
  • 94%Sikkerhed
  • 97%Område
  • 95%Personale
  • 93%Atmosfære
  • 96%Renlighed
  • 92%Faciliteter

Oversat af Google Hvordan kommer man til Cheers Hostel

Fra Ataturk Lufthavn:

1) Den bedste og billigste måde at få vandrerhjemmet er at tage metro fra lufthavnen. Tag metroen til "Aksaray" (sidste station). Så må du komme på sporvogn fra 'Yusufpasha' eller 'Aksaray' sporvogn station til Sultanahmet sporvogns stop. På sporvognsstoppested krydse vejen og gå gennem Hippodrome og gå ned ad bakken mod vandet foran. Drej til højre på Küçükayasofya gaden og drej til venstre ad Cayiroglu gaden. Vi er placeret i bunden af ​​gaden.

2) Tag "Havas bus 'til' Aksaray ', så tage sporvogn til Sultanahmet og følg anvisningerne ovenfor.

3) Du kan tage en taxa til vandrerhjemmet. Det tager cirka 20 minutter at komme her.

4) Vi tilbyder også en pick up service fra 30 Euro (1-4 personer). Bare e-mail eller ringe til os med din flyrejse, og vi vil arrangere for dig at blive mødt i lufthavnen.

Fra Sabiha Gokcen lufthavn:

1) Tag "Havas bus« til Taksim-pladsen. Fra Taksim tage kabelbanen til 'Kabatas "og fra" Kabatas "tage sporvogn til Sultanahmet. På sporvognsstoppested krydse vejen og gå gennem Hippodrome og gå ned ad bakken mod vandet foran. Drej til højre på Küçükayasofya gaden og drej til venstre ad Cayiroglu gaden. Vi er placeret i bunden af ​​gaden.

2) Tag "Havas bus« til Kadikoy Square derefter få på færgen til 'Eminonu "og tage sporvogn til Sultanahmet. På sporvognsstoppested krydse vejen og gå gennem Hippodrome og gå ned ad bakken mod vandet foran. Drej til højre på Küçükayasofya gaden og drej til venstre ad Cayiroglu gaden. Vi er placeret i bunden af ​​gaden.

3) Vi tilbyder også en pick up service fra 60 Euro (1-4 personer). Bare e-mail eller ringe til os med din flyrejse, og vi vil arrangere for dig at blive mødt i lufthavnen.

Fra Harem Bus Station
Tag færgen til "Eminonu 'og derefter sporvogn til Sultanahmet.