X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Chillax Hostel

2-y Kolobovskiy pereulok, 9/2, Moskva, Rusland

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 91%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 91%Område
  • 90%Personale
  • 87%Atmosfære
  • 89%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Vores adresse: 2-y Kolobovskiy pereulok, 9-2
Rødstensbygning (slutningen af ​​det 19. århundrede), hvid elevator på ydersiden af ​​bygningen. Du vil se vores skilt på bygningen også. Dør kode 10K7793
Metro / Subway / undergrundsstationer:
Trubnaya lysegrøn linje 4 minutters gåtur
Tsvetnoy Boulevard grå linje 6 minutters gåtur
Tverskaya / Chekhovskaya / Pushkinskaya mørkegrøn / grå / lilla linje 8 minutters gåtur

Taxi Pickup

Vi kan arrangere lufthavn og togstation pick-ups, men du er nødt til at lade os vide på forhånd. Prisen for en afhentning i lufthavnen er R2500. Omkostningerne for en togstation pick-up er R1200.

Typisk rejsetid til alle lufthavne er en time. I myldretiden lad for mindst 1 - 2 timer. Dens omkring 30 minutter fra hver togstationen.

Lufthavne

Der er tre lufthavne i Moskva Sheremetovo, Domodedovo, Vnukovo. Alle tre er placeret omkring en time fra byen på forskellige steder.

Der er ingen direkte Metro link til nogen af ​​de lufthavne, men der er et eksprestog, der går fra lufthavnene direkte til en metrostation.

Sheremetovo Airport (SVO)

Sheremetovo er beliggende i den nordlige del af byen, og er centrum for alle Aeroflot-fly. En række internationale flyselskaber flyver her fra.

Flyoplysningerne og shuttle toget tidsplan kan findes på deres hjemmeside www.sheremetyevo-airport.ru

Express Train Der er et eksprestog (Aeroexpress), der går til Belorusskaya Station. Det tager omkring 40 minutter, og koster 350 rubler. Det efterlader hver 30 minutter, og er placeret omkring 200 meter fra Terminal 2. Fra Belorusskaya Togstation:
Belorusskaya Brown (ring) linje tage Brown linje til Novoslobodskaya (næste stop), overførsel til grå linje, og næste stop er Tsvetnoy Boulevard.
Belorusskaya grønne linje tager den grønne linje til Tverskaya (2. stop), overførsel til grå linje, og næste stop er Tsvetnoy Boulevard.

Shuttle Bus / Metro - Pendulbusser kan træffes for at Planernaya Metro Station (lilla linje), eller Rechnoi Vokzal Metro (grøn linje).


Domodedovo Airport (DME)

Domodedovo er beliggende i den sydlige del af byen.
Flyoplysningerne og shuttle toget tidsplan kan findes på deres hjemmeside www.domodedovo.ru/en/

Express Train - Der er et eksprestog (Aeroexpress), der går til Paveletskaya Station. . Det tager omkring 40 minutter, og koster 350 rubler. Det efterlader hver 30 minutter. Fra Paveletskaya Togstation:
Paveletskaya Brown (ring) linje tage Brown linje til Kurskaya (2. stop), overførsel til lys grøn linje, og 2. stop er Trubnaya
Paveletskaya grønne linje tager den grønne linje til Tverskaya (3. stop), overførsel til grå linje, og næste stop er Tsvetnoy Boulevard.


Vnukovo Airport (VKO)

Vnukovo ligger i den sydvestlige del af byen.
Flyoplysningerne og shuttle toget tidsplan kan findes på deres hjemmeside www.vnukovo.ru / eng

Express Train - Der er et eksprestog (Aeroexpress), der går til Kievskaya Station. Det tager omkring 40 minutter, og koster 350 rubler. Det efterlader hver 30 minutter. Fra Kievskaya Togstation:
Kievskaya Brown (ring) linje tage Brown linje til Novoslobodskaya (3. stop), overførsel til grå linje, og næste stop er Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya mørkeblå linje tage den mørkeblå linje til Arbatskaya (2. stop), overførsel til grå linje, og 2. stop er Tsvetnoy Boulevard.
Kievskaya Light Blue line tage lyseblå linje til Alexandrovskii Sad (3. stop og slutningen af ​​linjen), overførsel til grå linje, og 2. stop er Tsvetnoy Boulevard.

Gåture fra Metro / Subway / Underground
Et kort over Metro / Subway / Underground kan findes på vores hjemmeside.
Fra Trubnaya:
Når du afslutter Trubnaya station, du vil finde dig selv på boulevarden. Hvis du ser mod nord vil du se en Spire foran dig. Gå mod syd, så til venstre for dig, at du har en glasagtig kontor / Condo kompleks, foran dig en vej (vinkelret på dig) og til højre nogle ældre bygninger. Drej til højre, og krydser gaden. På dette hjørne vil der være en boghandel, gå højre, så biltrafikken går mod dig (men tager fodgænger gåtur måde ;-)). Du skal nu North den spejlblanke bygningen er til højre. Du vil passere en LeFutur og et apotek. Drej til venstre ved den første gade (1-i Kolobovskii pereulok). Fortsæt lige, gaden vil kurven lidt til højre, indtil du når det første kryds (til venstre vil være en nyere leder bygning, og til højre en ældre murstensbygning bygget i 1960'erne). Drej til højre og gå lige, du passerer en lille grøntsag / frugt stå, og gaden ender der. Til højre har du den røde frugt bevoksning og en grå 2-etagers bygning bag det, og til venstre en anden gade 2-i Kolobovskii pereulok. Drej til venstre, og du vil se den 5-etagers røde mursten, slutningen af ​​det 19. århundrede bygning med det hvide elevatorskakten foran dig. Youre her! Dør kode 10K7793

Fra Tsvetnoy Boulevard:
Når du afslutter Tsvetnoy Boulevard station drej til højre og gå lige (du går syd). Du vil passere et indkøbscenter, Moskva Cirkus (der er en statue af en fyr og en bil), og en flok af restauranter og butikker. Du vil passere to blomst står, og til venstre vil du have en to-etagers bygning. Drej til højre ved den første gade (1-i Kolobovskii pereulok). Fortsæt lige, gaden vil kurven lidt til højre, indtil du når det første kryds (til venstre vil være en nyere leder bygning, og til højre en ældre murstensbygning bygget i 1960'erne). Drej til højre og gå lige, du passerer en lille grøntsag / frugt stå, og gaden ender der. Til højre har du den røde frugt bevoksning og en grå 2-etagers bygning bag det, og til venstre en anden gade 2-i Kolobovskii pereulok. Drej til venstre, og du vil se den 5-etagers røde mursten, slutningen af ​​det 19. århundrede bygning med det hvide elevatorskakten foran dig. Youre her! Dør kode 10K7793

Fra Tverskaya / Pushkinskaya / Chekhovskaya Exit mod Pushkinskaya Square og Rossiya Biograf. Gå nordøstlige, mod Strastnoy Boulevard. Tag boulevard lige, indtil du når til slutningen foran dig (på tværs af gaden) vil være en T-bone restaurant, til højre en gade med en kirke, lidt til venstre vil være en statue med en mand og en guitar (dette er en statue til Visotsky berømte russiske musiker). Gå til venstre, krydse gaden og krydse gaden, så trafikken bevæger sig med dig, og du kommer nord. Du er på Petrovka og numre på bygningen skal være at få mindre. Gå lige indtil du når den første gade, der går til højre. Der er en lille park / torv. Drej til højre og gå lige. Der vil være en kirke til din højre og politistationen parkeringsplads til venstre. Der vil være en port dont worry, det er bare for biler, så holde ud. Fortsæt lige indtil du rammer et kryds. Du vil se den 5-etagers røde mursten, slutningen af ​​det 19. århundrede bygning med det hvide elevatorskakten foran dig. Youre her! Dør kode 10K7793