X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Chillout Cengo

Hüseyinağa Mah. Atıf Yılmaz cad., Halas sok. No:3 Beyoglu, Istanbul, Tyrkiet

kort og rutebeskrivelse


83%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 77%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 87%Personale
  • 88%Atmosfære
  • 71%Renlighed
  • 78%Faciliteter

Fra Ataturk lufthavn:
Havaş shuttle bus kører dig til Taksim for 10 tyrkiske Lira. Taksim er det sidste stop på ruten. Shuttlebusserne kører hver halve time fra kl. 4 om morgenen. Turen tager omkring 40 minutter afhængigt af trafikken. Fra Taksim følg nedenstående guide.
Fra togstationen:
Der er en sporvognslinje ude foran togstationen. Køb en polet (1,50 Lira) i en af kioskerne og stig ombord i sporvognen der går til højre mod Kabatas. Tag med sporvognen til endestationen, når du ankommer til Kabatas følg skiltene til Funicular til Taksim Square, følg herefter nedenstående anvisninger
Fra Taksim Square:
1.Direkte udenfor trapperne ved udgangen af Funicular vil du se en lille græsplæne med et monument i midten. Kryds vejen over til monumentet og følg sporvegnsporene til ventre mod Burger King der er på Istiklal Street (Istiklal er en stor og travl shopping gade der for det meste er pakket med fodgængere dag og nat).
2.Følg Istiklal i omkring 5 minutter indtil du kommer til Virgin Megastore ved Atif Yilmaz (du vil genkende det nemt ved det store billede med en kvinde der peger på dig). Aga Camii moskeen er på din højre og til venstre er en Swatch butik.
3.Gå til højre på Atif Yilmaz og gå omkring 1 minut indtil vejen splittes.
4.Ved splittelsen drej skarpt til venstre ved Halas og du vil se vores skilt hænge over nr. 3. Ring på dørklokken og kom ind.