X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Chillout Lya Hostel Bar

Toprak Lule sokak No:1, Beyoglu Istanbul, Istanbul, Tyrkiet

kort og rutebeskrivelse


85%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 93%Sikkerhed
  • 73%Område
  • 93%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 80%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Fra Ataturk lufthavn:
Den Havas bus vil tage dig til Taksim for 13TYL. Det er det sidste stop på ruten. Shuttles afgår hver halve time starter på 4:00 om morgenen. Den sidste afgang er på 1:00 om morgenen. Turen tager omkring 40 minutter afhængig af trafikken. Fra Taksim, følg anvisningerne nedenfor.

Fra togstationen:
Der er en sporvogn linje direkte foran togstationen. Køb et token (1.50TYL) i den ene af de fødevarer kiosker og bord sporvognen går til højre mod Kabatas. Ride den til slutningen af ​​linjen. Når du kommer ud på Kabatas følg skiltene på tværs af gaden til tovbaner og gå under jorden. Køb en anden token (1.50TYL) og ride kabelbanen til Taksim-pladsen, følg derefter vejledningen nedenfor.

Fra Taksim-pladsen:
1) Direkte foran trappen forlader Funicular vil du se en lille græsklædte park med et monument i midten. Kryds gaden mod monumentet, og følg derefter sporvognslinjer til venstre mod Burger King, der sidder på Istiklal Street. (Istiklal er et stort og travle shopping gade, der er normalt pakket med fodgængere på næsten ethvert tidspunkt af dagen eller natten.)
2) Gå ned istiklal i cirka 5 minutter, indtil du ankommer til byggepladsen for Virgin Megastore på Atif YILMAZ. (Du vil genkende det let af den enorme billede af en kvinde, der peger på dig. Aga Camii moskeen sidder på din højre, og du vil se et Swatch ur butik på din venstre side.)
3) drejes til højre ad Atif YILMAZ og gå cirka 1 minut, indtil du ser Taxim Park Bufe på Kucuk BAYRAM.
4) Drej til venstre ad Kucuk BAYRAM. (Det er den første gade, du kan tage til venstre)
5) drejes til højre ad TOPRAK Lule og du vil se Chillout Lya straks på din venstre ved nummer 1.

Check-in er på linjen nedenunder *

* Hvis du ankommer sent og baren er lukket, kan du tjekke ind med vores søster ejendom, Chillout Cengo, lige rundt om hjørnet (10 meter væk). Fortsæt TOPRAK Lule til første hjørne og drej til højre ad HALAS. Vandrerhjemmet er den anden dør på højre hånd på nummer 3. Skiltet hænger over dit hoved på døråbningen.