Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.6
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.6
 • Personale 9.7
 • Atmosfære 9.5
 • Renlighed 9.5
 • Faciliteter 9.3

Område

Merkela 1, 3rd floor

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Lufthavn:
Afslut ankomster og hoved tværs parkeringspladsen til busstoppestedet. Bus 22 kommer hver 15 - 20 minutter fra 05:00 til 01:00. Tag bussen (billetpris - 0,70 LVL) til stop hedder Autoosta- det er den 2. stop efter du har krydset Daugava floden. Hold gå op denne gade i samme retning som trafikken til omkring 50 m. Du vil nå en trappe, der fører ned i en tunnel. Gå ned ad trappen og langs tunnelen, indtil du kommer til, hvad der er reelt en rundkørsel (med butikker i midten) med mange trapper, der fører ud af tunnelen i alle retninger. For at finde trapper til at tage, begynde at gå omkring denne "rundkørsel" i urets retning - at tage den fjerde trappe ud. Du bør overflade på jordoverfladen på Marijas gaden. Hold gå ligeud indtil du kommer til McDonalds og drej til venstre. Den døråbning, der fører til elevatoren, der tager dig til vandrerhjemmet, er lige under bogstavet M i tegnet, der siger "McDonalds". Tag elevatoren til 3. sal. Velkomst!!!

International Bus Station:
Busserne ankommer på bagsiden af ​​busstationen i den store ankomst område, der er parallel med floden. Så du skal først gå ind i busterminalen og derefter forlade terminalen selvom dens hovedindgang til det område, hvor taxier vente. Efter at have forladt terminalen, krydse gaden, drej til venstre og gå under broen. Når du kommer til hjørnet af den store Stockman indkøbscenter, drej til højre på hjørnet og holde walking i omkring 50 m. Du vil nå en trappe, der fører ned i en tunnel. Gå ned ad trappen og langs tunnelen, indtil du kommer til, hvad der er reelt en rundkørsel (med butikker i midten) med mange trapper, der fører ud af tunnelen i alle retninger. For at finde trapper til at tage, begynde at gå omkring denne "rundkørsel" i urets retning - at tage den fjerde trappe ud. Du bør overflade på jordoverfladen på Marijas gaden. Hold gå ligeud indtil du kommer til McDonalds og drej til venstre. Den døråbning, der fører til elevatoren, der tager dig til vandrerhjemmet, er lige under bogstavet M i tegnet, der siger "McDonalds". Tag elevatoren til 3. sal. Velkomst!!!

Main Train Terminal Riga:
Når du afslutter toget terminalen, skal du sørge for du går mod byens centrum, ikke mod det centrale marked. (Du vil have masser af tid til at besøge det senere). Afhængig hvilken afkørsel du tager, vil du afslutte en lidt tættere på eller lidt længere fra Origo indkøbscenter, der er knyttet til togstationen. Hvis man ser på tværs af gaden vil du se McDonalds på en af ​​de gadehjørner - det er hvor du er på vej. Hvis du ikke kan se McDonalds, gå mod lyskrydset ved den fjerneste ende af Origo, krydser de to gader med trafiklys, den ene efter den anden. På venstre side af gaden, vil du helt sikkert se McDonalds. Til højre fra McDonalds er indgangen til Kanel Sallys. Den døråbning, der fører til elevatoren, der tager dig til vandrerhjemmet, er lige under bogstavet M i tegnet, der siger "McDonalds". Tag elevatoren til 3. sal. Velkomst

NB.If du får tabt, og drej til lokalbefolkningen til råds, vil de ikke kender vandrerhjemmet, men de vil sikkert kende Station McDonalds! :)
 • Værdi for pengene 9.6
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.6
 • Personale 9.7
 • Atmosfære 9.5
 • Renlighed 9.5
 • Faciliteter 9.3
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.