X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til City Circus Athens

16 Sarri street, Athen, Grækenland

kort og rutebeskrivelse


94%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 95%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 92%Personale
  • 92%Atmosfære
  • 98%Renlighed
  • 94%Faciliteter

Oversat af Google By Circus er bekvemt placeret kun 250 m fra to centrale metrostationer (Monastiraki & Thission), med direkte og hyppige service til både lufthavnen og havnen i Piræus.

Fra lufthavnen:
TAXI: For en fast pris på EUR35 du kan få fat i en taxa, som vil få dig downtown i omkring en time afhængig af trafikken.

BUS: Alternativt kan du bruge X95 Airport Express bus linje, som vil tage dig til det centrale Syntagma station måske hurtigere end en taxa. Dette er den eneste service fra og til lufthavnen, der kører på en 24-timers basis (EUR5), så hvis du ankommer for tidligt (eller for sent), det kunne være din eneste mulighed. Fra Syntagma, kan du enten få en cab for en kort tur på ca. EUR5 eller gå ned Ermou str.. og ankommer til Monastiraki square.

METRO: Dette er den hurtigste måde at komme til byens centrum. En direkte kører fra 06:33 til 23:33 og tager 42min at komme til Monastiraki, som er den nærmeste metrostation til City Circus. Følg udgang til Athinas str.. og en gang i jordhøjde foretage et højresving for et par meter, indtil du får på Ermou str.. (Den vigtigste Monastiraki pladsen skal være foran dig). Drej til højre til Ermou og derefter til højre igen på Miaouli Str., Et par meter ned af vejen. Hold gå på Miaouli str indtil du ser et lille torv foran dig. Følg venstre bøje af gaden og hoved på til Agion Anargyron str, som er en fodgænger måde. I slutningen af ​​det, efter ca 200m, vil du ankommer til Sarri str.. Drej til højre og du vil se byen Cirkus på din venstre side i nummer 16..
Fra Piræus havn:
Med taxa, vil det koste dig omkring 25 EUR, og du vil ankomme i omkring 30 'afhængig af trafikken.

METRO: Du kan også bruge linie 1 (grøn) i Metro (EUR1.40) og stopper ved Thission station. Som du gå ud af stationen, drej til venstre, gå forbi en lille kirke, og på den anden side, finder du Sarri str.. Vi er placeret på No16, efter ca 200m.

Hvis du har nogle særlige behov for transport, så lad os vide på forhånd, og vi vil sørge for at du får al den hjælp du har brug for.