X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til City Lodge Stockholm

Klara Norra Kyrkogata 15, Stockholm, Sverige

kort og rutebeskrivelse


78%Vurdering

  • 75%Værdi for pengene
  • 82%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 81%Personale
  • 70%Atmosfære
  • 72%Renlighed
  • 70%Faciliteter

Oversat af Google Gåafstand fra byens Terminal (Lufthavn busser fra andre dele af Sverige) eller Arlanda Express (ekspres toget fra Arlanda):
Gå ud gennem Arlanda Express 'exit for Vasagatan. Walk on Bryggargatan ligeud og efter passage Vasagatan tur på den første gade til venstre på Klara Norra Kyrkogata. Du finder os på venstre side, i nummer 15..

Fra den centrale jernbanestation (tog fra andre dele af Sverige):
Fra hovedindgangen følge Vasagatan til venstre. Efter ca 150m drej til højre ad Bryggargatan, derefter tage den næste gade til venstre ad Klara Norra Kyrkogata. Du finder os på venstre side, som nummer 15..

I bil fra nord:
Kør på E4 mod det centrale Stockholm. Afslut på Kungsbron / Kungsgatan og derefter gå til venstre. Kryds Vasagatan, og drej til højre på den næste gade, der er Klara Norra Kyrkogata. Youll se os på nummer 15 på højre side efter kun 100 meter.

Med bil fra syd:
Kør på E4/E20 mod det centrale Stockholm. Tag vej Drottningholmsvgen mod Fridhemsplan og drej til venstre på S: t Eriksgatan. Drej til højre på Fleminggatan og derefter til venstre på Kungsbron / Kungsgatan. Kryds Vasagatan, og drej til højre på den næste gade, der er Klara Norra Kyrkogata. Youll se os på nummer 15 på højre side efter kun 100 meter.