Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

City Walls Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 8.6
 • Sikkerhed 9.2
 • Område 9.5
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.7
 • Renlighed 9.2
 • Faciliteter 8.6

Område

Svetog Simuna 15, Old Town

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
.: KØRSELSVEJLEDNING til frisk * ark, Dubrovnik, Kroatien :.
Dubrovnik er en kuperet by. Der er trapper overalt. Den historiske gamle bydel er helt fodgængere og ikke tilgængelig med offentlig køretøjer. Dette er en del af sin charme, men kan også komme som noget af et chok. Vær forberedt.

For at gøre dit liv lettere, skal du udskrive disse trin for trin anvisninger. Gadenavne i den gamle by ikke er meget nyttige og en masse mennesker er ikke bekendt med navnene på mindre gader. Desuden kan du finde det lettere at rejse med en rygsæk i stedet for at trække en kuffert over brostensbelagte gader, grus gårde, og op og ned alle disse trapper.

MAP:
http://goo.gl/maps/7v2BJ

CAR:
Hvis du ankommer med bil, byen for nylig afsluttet et kæmpe parkeringshus placeret @ 15 minutters gang fra de gamle byporte. Det er sandsynligvis din bedste mulighed og sikrere end parkering på gaden, hvor byens politi er kendt for billettering og bugsering biler. Når du kører ind i Dubrovnik, kan du ikke gå glip af det. Der er en meget stor tegn. Fra parkeringshuset, tage en bus eller gå til de vigtigste gates. Instruktionerne til at finde vandrerhjemmet fra hovedporten er angivet nedenfor.

FÆRGE / BUS:
Passager både og busser ankommer til havnen i Gruz i Dubrovnik. Den Gamle By er en 10 til 20 minutters kørsel væk (afhængig af trafikken). For at komme til den gamle bydel, kan du enten tage en taxa (@ 50 Kuna) eller ride den offentlige bus (15 Kuna). Hvis du køber din bus billet fra kiosk, det er billigere. Hop på enten 1A eller 1B 'Pile Gate' bus. Når du kommer til den gamle bydel, ind gennem Pile Gate (hovedindgangen).

LUFTHAVN:
Ved ankomsten, din billigste løsning er at tage en lufthavnsbus (@ 35 Kuna), som opfanger passagerer uden for ankomsthallen og dråber du lige udenfor Pile Gate (hovedindgangen til den gamle bydel). Lufthavn taxier er tilgængelige samt (@ 250 Kuna). Taxa linje er ved siden af ​​shuttle bus. Hvis ingen taxier er tilgængelige, kan du anmode om en fra informationen.

Old Town:
Når du har indtastet 'Pile Gate (hovedindgangen til Dubrovniks gamle bydel), det handler om en ti minutters gåtur til Fresh * Sheets.
(1) Hoved lige ned hovedgaden "Placa (Stradun) mod Clock Tower. En blok før Clock Tower, drej til højre (lige efter en stor café kaldet 'Cele "med Alfresco siddepladser). Hvis du passerer statuen af ​​Orlando foran St. Blaise Kirke, har du gået for langt. (@ 2-5 minutter)
(2) Gå lige. Hvis du ankommer i morgen, vil du passerer gamle damer der sælger frugt og grønt i Gundulic Square. Priserne er dyrere end hvis du besøger Konzum supermarked lige ved siden af ​​dem, men hvis du kan få dem til at smile, måske det værd. I løbet af aftenen, er Gundulic Square fyldt med spiseborde. Fortsæt forbi pladsen og op temmelig skræmmende trin, der fører til Jesuit Kloster. (@ 3 minutter)
(3) Når du har besteget de »Spanske Trappe", tage en pause. Til højre er Jesuit Kloster. Afsluttet i 1725, huser den ældste klokke i Dubrovnik (støbt i 1355 af Vivencije og hans søn Viator). Ved siden af ​​kirken er den barokke bygning af den tidligere Collegium Dubrovnik. Fanget din ånde? :) Nu gå til venstre gennem gruset gården indtil du ser et træskilt, der lyder 'Kolde drikke med smukkeste udsigt'. (@ 30s)
(4) Drej til højre ved skiltet mod klippen-side cafe bar 'Kolde Drinks «(Buza). Dette vil tage dig langs en sti og gradvise skridt, der følger den ydre havet væggen. Når du ser den næste 'Kolde Drinks' tegn, er du næsten på Fresh * Sheets. Du kan blive fristet til at banke tilbage en kold øl, men gemme dine penge, en 'velkommen' drikke venter på dig! (@ 3 minutter)
(5) Fortsæt med at gå lige forbi to små gyder. Friske * Sheets er den høje hjørne bygning på din højre side. Det er en lyseblå fire-etagers bygning med en gul lampe hængende fra hjørnet (direkte overfor en gårdhave). (@ 1 minut)
(6) Velkommen til Fresh * Sheets !!!

Ser frem til dit ophold!

Sikre Journeys!

Jon og Sanja og Fresh * Crew
Friske * Sheets Hostel Dubrovnik Old Town
Svetog Simuna 15
Dubrovnik 20000
Kroatien
 • Værdi for pengene 8.6
 • Sikkerhed 9.2
 • Område 9.5
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.7
 • Renlighed 9.2
 • Faciliteter 8.6
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.