Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Copenhagen Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
8.7
Fremragende 5,370 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.1
  • Sikkerhed 9.0
  • Område 9.6
  • Personale 9.2
  • Atmosfære 9.1
  • Renlighed 7.8
  • Faciliteter 8.1
BOOK NU
8.7
Fremragende 5,370 anmeldelser
  • Værdi for pengene 8.1
  • Sikkerhed 9.0
  • Område 9.6
  • Personale 9.2
  • Atmosfære 9.1
  • Renlighed 7.8
  • Faciliteter 8.1
Copenhagen Downtown Hostel Located at Vandkunsten 5, , Copenhagen.
Copenhagen Downtown Hostel
Denmark
Copenhagen 1467 Vandkunsten 5
87% 5370
55.6760720 12.5742173
Copenhagen Downtown Hostel
    Værelser til rådighed

De følgende anmeldelser er indsendt af kunder, der har reserveret i løbet af de seneste 12 måneder. Anmeldelserne og bedømmelserne i kassen er baseret på samlet feedback og er udtalelser fra de kunder, der har indgivet dem. De er ikke udtryk for Hostelworld.com's holdninger. På den måde får du en dugfrisk mening om, hvor godt et hostel i virkeligheden er.
Læs vores retningslinjer for bedømmelser

  • Vis:
  • Sorter Efter:
  • Anonym
  • Danmark, Mand, 31-40
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
4 maj 2016
4.6

I was placed in a room which was 40 degrees at least...no vindows to be opened...i complained but the staff didnt care...i had to leave the place at night...I cant recommend this place to anyone

    • 2.0Værdi for pengene
    • 4.0Sikkerhed
    • 6.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 4.0Personale
    • 6.0Atmosfære
    • 4.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

Dear guest, thank you for your feedback. I am sorry to hear that you had such bad experience and that you had to leave the hostel. Our team is instructed to listen and to help every guest, so I am surprised that you think that they didn't care. It would be great if you can contact us and give us more details on this. so that we can look into your case.. Thank you and regards, Downtown team.

8 apr 2016
6.0

A party place with no sound proofing. If you want to sleep, pray you don't stay on the first floor, directly above the bar.. Unless you enjoy a background of people dancing on tables, screaming HEEEEY MACARENA.. Also, in Denmark it's pretty normal to set a low base price and have everything cost extra. In this case it was only towels and it was only €1.30, but I still tink it's annoying that they don't just set a price with basics included, or if hostelworld would be better at listing ex

    • 6.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 6.0Område
    • 4.0Faciliteter
    • 6.0Personale
    • 6.0Atmosfære
    • 6.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

I appreciate your feedback about our hostel. Per your comments,our main priority is to be able to offer a very lively and fun atmosphere for our guests, and also we try to set up prices that are competitive for Copenhagen but still affordable. Nevertheless I am sorry that you were not satisfied, and we will take your comments into consideration.

  • Anonym
  • Danmark, Mand, 31-40
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
31 mar 2016
8.0

God beliggenhed, god pris, godt værelse! - til dels! Det var meget lydt på værelse 115 hvor jeg boede. Der var ingen afløbsrør/vandlås i værelsets håndvask, og samtidig må der ikke have været lukket/isoleret mellem etagerne, fordi vi fik i værelset "hele festen" fra stueetagen op med lyd - festen sluttede kl. 05!

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 8.0Område
    • 8.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og få de bedste tilbud på hostels og nyheder sendt direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig.