X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Courtyard 7

No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing, Kina

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Firkanter (kaldet Si He Yuan i kinesisk), er Beijings historiske kultur arv. Siden Yuan-dynastiet, da Beijing blev bygget som hovedstad, Si He Yuan blev en typisk byggestil i byen.

Støder op til den forbudte by, der er en gammel bane ved navn Nan Luo Gu, i det omkringliggende område holder mange karakteriserede Si He Yuan. Nan Luo Gu har over 800 års historie, omkring 786 meter lang fra den nordlige ende til den sydlige ende, funktionen af ​​denne bane er lavere for både ende, og højere i midten, og 16 Hu Tænger er symmetrisk fordelt på begge sider af Nan Luo Gu, det præsenterer originale Turtle-Shell struktur Yuan-dynastiet. Her har altid været en stor residens for kejserlige familier, sociale berømtheder og højtstående embedsmænd. Som den største, den bedst bevarede og den højeste kvalitet firkant klynge, der er 28 strukturer er blevet opført som beskyttede kulturarv af regeringen. Walking ned NanLuoGuo kan du ikke kun finde ud mange historiske mærker, men også kan høre en masse legendariske historier der skete i SiHe Yuan.

Som et typisk mellemstor firkant på området Nanluogu er Courtyard 7 placeret vestsiden til nordlige ende af banen, som er i Qiangulouyuan Hutong. Det består af tre rækker af gårde, der indeholder dekoreret porte, vigtigste huse, vinge-værelse, side værelser og bageste huse, som er omgivet af gallerier. Det er kendetegnet ved veldesignet layout og strukturer.

Walking i Courtyard 7, vil du føle og lugte sin antikken og rusticity. Det er et stykke af ren jord og haven i sådan en travl by, hvor du kan nyde lækre franske stil retter i de traditionelle Beijing stil indrettede værelser og miljø. Det ville være sådan en stor oplevelse at bo og opleve denne dyrebare og traditionelle kultur i Beijing Si He Yuan, uanset du rejser alene, med den du elsker eller sammen med din familie og børn.

Courtyard 7 sidder midt i byen en meget god beliggenhed med nem adgang til alle olympiske sport stadioner og i og gåafstand fjernt mange historiske nationalparker og websteder. Hvis du gå ned til Hutongs i det omkringliggende område, kan du finde ud af mange spændende butikker, kinesisk kunst og kunsthåndværk forhandlere og smag gourmet fødevarer.

Du er velkommen til Courtyard 7, i denne gamle firkant, vil du finde ud af en masse flere overraskelser fra hvert enkelt stykke af mursten og tegl, få at vide mere om Beijing.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Reception åben døgnet rundt
  • Aircondition
  • Bar
  • Morgenmad inkluderet
  • Gratis parkering
  • Opbevaring af baggage
  • Tur-/Rejseskranke


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Courtyard 7 Located at No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing.
Courtyard 7
China
Beijing 100009 No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District
0% 0
39.9392906 116.4023780
    Værelser til rådighed     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc