X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Courtyard 7

No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing, Kina

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Firkanter (kaldet Si He Yuan i kinesisk), er Beijings historiske kultur arv. Siden Yuan-dynastiet, da Beijing blev bygget som hovedstad, Si He Yuan blev en typisk byggestil i byen.

Støder op til den forbudte by, der er en gammel bane ved navn Nan Luo Gu, i det omkringliggende område holder mange karakteriserede Si He Yuan. Nan Luo Gu har over 800 års historie, omkring 786 meter lang fra den nordlige ende til den sydlige ende, funktionen af ​​denne bane er lavere i både ende, og højere i midten, og 16 Hu Tænger er symmetrisk fordelt på begge sider af Nan Luo Gu, det præsenterer oprindelige Turtle-Shell struktur Yuan-dynastiet. Her har altid været en stor opholdssted kejserlige familier, sociale berømtheder og højtstående embedsmænd. Som den største, den bedst bevarede og den højeste kvalitet quadrangle klynge, der er 28 strukturer er blevet opført som beskyttede kulturarv af regeringen. Walking ned NanLuoGuo kan du ikke kun finde ud af mange historiske mærker, men også kan høre en masse legendariske historier, der skete i SiHe Yuan.

Som et typisk mellemstor firkant på området Nanluogu er Courtyard 7 ligger vestsiden til nordlige ende af banen, som er i Qiangulouyuan Hutong. Det består af tre rækker af gårde, der indeholder dekoreret gates, vigtigste huse, vinge-rum, side værelser og bag huse, som er omgivet af gallerier. Det er kendetegnet ved godt designet layout og strukturer.

Walking i Courtyard 7, vil du føle og lugte sin antikken og rusticity. Det er et stykke af ren jord og haven i sådan en travl by, hvor du kan nyde lækre franske stil retter i de traditionelle Beijing stil indrettede værelser og miljø. Det ville være en stor oplevelse at bo og opleve denne dyrebare og traditionelle kultur i Beijing Si He Yuan, uanset om du rejser alene, med den du elsker eller med din familie og børn.

Courtyard 7 sidder i midten af ​​byen en meget bekvem beliggenhed med nem adgang til alle olympiske sport stadioner og i og gåafstand fjernt mange historiske nationalparker og websteder. Hvis du gå ned til hutongs i det omkringliggende område, kan du finde ud af mange interessante butikker, kinesisk kunst og kunsthåndværk forhandlere og smag gourmetmad.

Du er velkommen til Courtyard 7, i denne gamle firkant, vil du finde ud af en masse flere overraskelser fra hvert enkelt stykke af mursten og tegl, få at vide mere om Beijing.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Reception åben døgnet rundt
  • Aircondition
  • Bar
  • Morgenmad inkluderet
  • Gratis parkering
  • Opbevaring af baggage
  • Tur-/Rejseskranke


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Courtyard 7 Located at No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing.
Courtyard 7
China
Beijing 100009 No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District
0% 0
39.9392906 116.4023780
    Værelser til rådighed     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc