X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Crna Gora Hotel-Podgorica

Bul. Sv. Perta Cetinjskog 2, Podgorica, Montenegro

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
For borgerne i Podgorica, det Crna Gora Hotel er centrum af byen, og dens cafe er et af byens vartegn og populære samlingssted.
Den Crna Gora Hotel har en lang tradition i afholdelsen af ​​konferencer, kampagner og symposier. Hotel Crna Gora ligger i centrum af byen, mellem to smukke parker. Stenen terrasse monumental arkitektur overfor parken er vartegnet for byen Podgorica. Hotel blev bygget i 1953. Den blev designet af arkitekt Vujadin Popovic med hotellet i Alexandria som model og med det begyndte udviklingen af ​​moderne hotel industri i området.
Hotellet har 290 senge i 132 værelser og 6 suiter. Der er tre værelse kategorier: økonomi, standard og luksuriøse. Hvert værelse har en minibar, satellit-tv, internetforbindelse og roomservice.
Der er faciliteter såsom business center, leje-en-bil service, souvenirbutik, frisør og parkering.
Offentlige rum er dækket med high speed trådløs internetforbindelse.
Gæsterne kan hygge sig i Casino eller Night Club.
Vigtige faciliteter er fire mødelokaler som kan rumme fra 20 til 200 personer, velegnet til konferencer, kampagner, forretningsmøder, symposier, receptioner og banketter. De er udstyret med alle ekstra tjenester i kapacitet på 750 pladser. I sommermånederne kan gæsterne nyde den smukke terrasse omgivet af det grønne i parken.
Restauranten og byen cafe har samlet kapacitet på 1000 pladser. Den traditionelt gode køkken, som hotellet Crna Gora blev berømt fra den meget åbning, har været støt forbedret ved at ansætte de kokke, der er uddannet på de øverste restauranter i Wien, Italien, Tyskland, Kroatien.
Køkken i Hotel kunne karakteriseres som internationale, med accent bliver kastet på det nationale retter.
'Gæster betaler skat på hotellet.
Et kreditkort er påkrævet for at sikre reservationen. Du har op til 3 dage før ankomst for at annullere reservationen uden beregning. Hvis reservationen bliver annulleret inden 72 timer før ankomst vil du blive opkrævet 1 nat ophold. Samme dag aflysninger, udeblivelser eller tidlig tjek vil resultere i 1 nat afgift. Betaling: kreditkort vil blive opkrævet på ankomstdagen.
Check in: 13:00
Check ud: 11:00
"For at bekræfte din reservation, kræver vi et gyldigt kreditkort. Hvis der er et problem med dit kort, kan vi nødt til at kontakte dig for at bekræfte dit kort. Hvis du ikke besvarer vores e-mail inden for 2 hverdage din reservation kan blive aflyst som følge heraf. "

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Reception åben døgnet rundt
  • Aircondition
  • Morgenmad inkluderet
  • Motionsrum
  • Internetadgang
  • Minibar
  • Natklub
  • Parkering
  • Restaurant


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Crna Gora Hotel-Podgorica Located at Bul. Sv. Perta Cetinjskog 2, , Podgorica.
Crna Gora Hotel-Podgorica
Montenegro
Podgorica 81000 Bul. Sv. Perta Cetinjskog 2
0% 1
42.4391199 19.2629384
Crna Gora Hotel-Podgorica
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc