Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

DREAM House hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.6
 • Område 9.4
 • Personale 9.2
 • Atmosfære 8.7
 • Renlighed 9.2
 • Faciliteter 9.1

Område

2D Andriyivskyy Uzviz

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra lufthavnen 'Borispyl «:

Med taxa: Vi kan arrangere en taxa til at komme og møde dig i lufthavnen og køre dig direkte til vandrerhjemmet i en komfortabel bil. Prisen på vores taxa er 400 UAH / bil. Du kan betale i hostel ved ankomsten. Chaufføren vil møde dig med bestyrelsens DREAM House Hostel 'nær ankomst porte og vil levere dig til hoveddøren af ​​vores hostel. Men du kan få en taxa i lufthavnen, men vi tager ikke ansvaret for lufthavnen taxier!
Med offentlig transport: Den shuttle bus service tager dig fra lufthavnen til Hovedbanegården (Vokzalna metrostation). Disse busser kører hver 10-15 minutter og koster 50 UAH. Du bør tage en metro til "Kontraktova Ploshcha 'station derfra. Den Vokzal'na metrostation er 100 meter til venstre fra togstationen hovedindgangen. Gå derind, købe en token per person, gå ned af rulletrappen og tage den højre tog retning. Gå til Khreschatik stationen. Når du er på Khreschatik stationen, ændre linjen til Maidan Nezalezhnosti stationen og tage toget til Kontraktova Ploscha station. Afslutning toget drej til venstre, og forlade stationen. Du vil se Kontraktova Ploscha (firkant). Tag den højre side af pladsen og gå 300 meter passerer Samson monument (en mand med en løve) til venstre og derefter gamle kirke til højre. Endelig vil du nå vores gade - Andriyivskyy Uzviz (afstamning). Drej til højre, gå 80 meter mere, og du vil se vores skilt!

Fra Zhuliany lufthavn:
Vi kan arrangere en taxa til at komme og møde dig i lufthavnen og køre dig direkte til vandrerhjemmet i en komfortabel bil. Prisen på vores taxa er 250 UAH / bil. Du kan betale i hostel ved ankomsten. Chaufføren vil møde dig med bestyrelsens DREAM House Hostel 'nær ankomst porte og vil levere dig til hoveddøren af ​​vores hostel. Men du kan få en taxa i lufthavnen direkte på mindre end 200 UAH, men vi tager ikke ansvaret for lufthavnen taxier.

Fra Train Station:
Med offentlig transport: Tag en metro! Den Vokzal'na metrostation er 100 meter til venstre fra togstationen hovedindgangen. Gå derind, købe en token per person, gå ned af rulletrappen og tage den højre tog retning. Gå til Khreschatik stationen. Når du er på Khreschatik stationen, ændre linjen til Maidan Nezalezhnosti stationen og tage toget til Kontraktova Ploscha station. Afslutning toget drej til venstre (hvor rulletrappen er), og forlade stationen. Du vil se Kontraktova Ploscha (firkant). Tag den højre side af pladsen og gå 300 meter passerer Samson monument (en mand med en løve) til venstre og derefter gamle kirke til højre. Endelig vil du nå vores gade - Andriyivskyy Uzviz (afstamning). Drej til højre, gå 80 meter mere, og du vil se vores skilt!
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.6
 • Område 9.4
 • Personale 9.2
 • Atmosfære 8.7
 • Renlighed 9.2
 • Faciliteter 9.1
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.