Hostelworld.com

DREAM Story hostel

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.8
 • Område 8.3
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.8
 • Renlighed 8.8
 • Faciliteter 7.3

Område

47 Chervonoarmiis'ka St.

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
'Fra lufthavnen Borispyl:

Med taxa: Vi kan arrangere en taxa til at komme og møde dig i lufthavnen og køre dig direkte til vandrerhjemmet i en komfortabel bil. Prisen på vores taxa er 400 UAH / bil. Du kan betale i hostel ved ankomsten. Chaufføren vil møde dig med bestyrelsen "DREAM Story hostel 'nær ankomst porte og vil levere dig til hoveddøren af ​​vores hostel. Men du kan få en taxa i lufthavnen direkte på 350 UAH, men vi tager ikke ansvaret for lufthavnen taxier!

Fra Zhuliany lufthavn:
Med taxa: Vi kan arrangere en taxa til at komme og møde dig i lufthavnen og køre dig direkte til vandrerhjemmet i en komfortabel bil. Prisen på vores taxa er 250 UAH / bil. Du kan betale i hostel ved ankomsten. Chaufføren vil møde dig med bestyrelsen "DREAM Story hostel 'nær ankomst porte og vil levere dig til hoveddøren af ​​vores hostel. Men du kan få en taxa i lufthavnen direkte på mindre end 200 UAH, men vi tager ikke ansvaret for lufthavnen taxier.

Fra Train Station:
Med offentlig transport: Den shuttle bus service tager dig fra lufthavnen til Hovedbanegården (Vokzalna metrostation). Disse busser kører hver 10-15 minutter og koster 50 UAH. Du bør tage en metro til Olimpiyska station derfra. Den Vokzal'na metrostation er 100 meter til venstre fra togstationen hovedindgangen. Gå derind, købe en token per person, gå ned af rulletrappen og tage den højre tog retning. Gå til Khreschatik stationen. Når du er på Khreschatik stationen, ændre linjen til Maidan Nezalezhnosti stationen og tage toget til Olimpiys'ka (Respublikansky Stadium) station. Afslutning af stationen drej til højre og efter 10 meter drej til højre igen for at afslutte fodgængertunnel. Nu er du på Velyka Vasyl'kivs'ka st. og har brug for at gå op i højre side af gaden 250 meter. DREAM Story Vandrerhjemmet indgangen er ret af buen. Du vil se vores lille skilt på de grå metal døre. VIGTIGT: Vi er placeret i 2. våbenhuset (indgang fra gaden) for at bygge # 47 på 4. sal. Kode på hoveddøren er 240 presses sammen (2-4-0 på samme tid). I nogle kort kan du også finde det gamle navn på vores gade - Chervonoarmijs'ka.

Med offentlig transport: Tag en metro! Den Vokzal'na metrostation er 100 meter til venstre fra togstationen hovedindgangen. Gå derind, købe en token per person, gå ned af rulletrappen og tage den højre tog retning. Gå til Khreschatik stationen. Når du er på Khreschatik stationen, ændre linjen til Maidan Nezalezhnosti stationen og tage toget til Olimpiys'ka (Respublikansky Stadium) station. Afslutning af stationen drej til højre og efter 10 meter drej til højre igen for at afslutte fodgængertunnel. Nu er du på Velyka Vasyl'kivs'ka st. og har brug for at gå op i højre side af gaden 250 meter. DREAM Story Vandrerhjemmet indgangen er ret af buen. Du vil se vores lille skilt på de grå metal døre.

VIGTIGT: Vi er placeret i bygning # 47 på 4. sal. Du vil se den grå dør modsatte af KАЗКА НОВА, på højre side af buen. Kode på hoveddøren er 2, 4 og 0 presses sammen (2-4-0 på samme tid). I nogle kort kan du også finde det gamle navn på vores gade -. Velyka Vasyl'kivs'ka '
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.8
 • Område 8.3
 • Personale 9.3
 • Atmosfære 8.8
 • Renlighed 8.8
 • Faciliteter 7.3
Læs alle anmeldelser BOOK NU
DREAM Story hostel Located at 47 Chervonoarmiis'ka St., , Kiev.
DREAM Story hostel
Ukraine
Kiev 47 Chervonoarmiis'ka St.
88% 241
50.4349306 30.5163609
DREAM Story hostel
    Værelser til rådighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og få de bedste tilbud på hostels og nyheder sendt direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig.