X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Danhostel Copenhagen City
YHA

H.C.Andersens Boulevard 50, København, Danmark

84%Vurdering

 • 81%Værdi for pengene
 • 89%Sikkerhed
 • 89%Område
 • 87%Personale
 • 74%Atmosfære
 • 87%Renlighed
 • 82%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Det nye fem-stjernede Danhostel ligger ved Langebro på H.C.Andersens Boulevard og er allerede blevet et varemærke i Københavns centrum. Udover bygningens exceptionelle flotte udsigt over byens tage, Oprea huset og Islands Brygge, er hostellet centralt placeret i gåafstand fra rådhuspladsen, Tivoli, Københavns hovedbanegård og det pulserende liv i centrum.
Med 1020 senge er Danhostel Copenhagen City Europas største hostel.
Gør brug af vores internet cafe eller slap af i vores lækre tv-stue eller vores helt nye vafe, bar og restaurant med autentisk italiensk mad. Vi glæder os til at byde vore gæster velkomne på Danhostel Copenhagen City.
VÆR VENLIGST OPMÆRKSOM PÅ FØLGENDE:
Hvis du ikke er medlem af den internationale vandrehjemsorganisation vil der være et gebyr på 35 DKK pr person pr dag! Sengetøj er ikke inkluderet i prisen. Du er velkommen til at medbringe dit eget eller leje det for 60 DKK pr person for hele opholdet. Check-in er kl.14-17. Hvis du/I ankommer efter kl.18, bedes du/I venligst kontakte hostellet og giv dem et ankomsttidspunkt, så de kan holde reservationen til dig/jer.

Søg efter tilgængelighed

 • Seneste anmeldelse

  Oversat af Google
  God erfaring: clean room, toilet og bruser, venligt personale, centrale beliggenhed. Dårligt: ​​Nogen åbnede døren til mit værelse uden nogen banker og uden grund: De indså nogen var inde og lukkede døren rightaway så jeg ikke kunne se, hvem det var. Jeg kunne ikke låse døren indefra, så jeg ikke føler meget komfortabel, men det gjorde ikke skete mere. bemærk venligst vandrerhjemmet gør nogle værker i fremskridt og stueetagen ligner mere en byggeplads end hallen af ​​en hostel.
  Læs mere
   Anonym, Italien, Kvinde, 31-40
 • Se alle bedømmelser »

Hoscar-priser

 • 2010 Hoscar Vinder
 • 1
 • Land Danmark
 • 2010 1 Land Danmark


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Danhostel Copenhagen City Located at H.C.Andersens Boulevard 50, , Copenhagen.
Danhostel Copenhagen City
Denmark
Copenhagen 1553 H.C.Andersens Boulevard 50
84% 1883
55.6709536 12.5768995
Danhostel Copenhagen City
    Værelser til rådighed     4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     6 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     10 Seng Fælles Sovesal Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     8 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 6 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 8 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Grundlæggende 6 Seng Fælles Sovesal Værelse Med Bad/wc