X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til David Inn

Via Ricasoli 31, Firenze, Italien

kort og rutebeskrivelse


93%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 98%Område
  • 97%Personale
  • 93%Atmosfære
  • 91%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Dens let at finde os, hvis du udskrive kortet fra billederne sektionen!

Fra Santa Maria Novella Train Station:
Tag venstre afgangen fra stationen. Kryds gaden og drej til højre. Gå lige efter den store vej, Via Panzani. Fortsætte med at gå på i cirka fem minutter, indtil du er på den venstre side af den store katedral. Via Ricasoli er den første gade til venstre. I et øjeblik du vil nå os på nummer 31, blot på tværs fra isbutik.
Ring den anden buzzer pull-klokke fra toppen, betegnet David Pull. Tag elevatoren og komme op til tredje sal. Hvis du farer vild ringe til os!

VIGTIGT: Når du får ud af toget ikke lytte til hotellet sælgere! Vær opmærksom på, at på togstationen, kan du blive kontaktet af folk, der forsøger at lede dig eller for at tilbyde dig et andet sted. Disse mennesker er ganske muligvis tyve eller hustlers, så vær opmærksom ... vi ikke har personale er baseret på togstationen så bare kommer direkte til vandrerhjemmet eller ring til os, hvis du har brug for hjælp.

Fra Campo di Marte Station:
Tag bus nummer 33 lige foran stationen. Youll passere en stor firkant med en have og en bue, derefter bussen vil tage lang vej, som er via Cavour. Stå af ved tredje stop på denne vej, eller blot fortælle den driver, du ønsker at komme ud i Piazza San Marco.
Der skal du gå til den modsatte side af pladsen (hvor du kan se en veranda), og youll finde Via Ricasoli - var på nummer 31, lige foran isbutik.

Fra Firenze Vespucci Lufthavn:
Theresa shuttle bus går fra lufthavnen til hovedbanegården Santa Maria Novella. Derfra følge anvisningerne som ovenfor.

Fra Pisa Galilei Lufthavn:
Et tog kører fra lufthavnen til Pisa Centrale, derfra kan du tage toget til Firenze Santa Maria Novella. Derfra følge anvisningerne som ovenfor.